Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 14:30

17.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběslav otočila zápas s Protivínem třemi góly


Branky


0

Vedoucí tým tabulky si poradil před domácími diváky s nováčkem z Protivína. Ve druhém poločase se mu povedlo třemi góly otočit nepříznivý výsledek zápasu ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Protivín se dvěma góly v rozmezí dvou minut dostal do vedení

Lídr tabulky přivítal na svém hřišti čtvrtý Protivín. Domácí chtěli po zaváhání na hřišti Písku B, zvítězit a v tabulce udržet za sebou dotahující se Želeč. První střelecký pokus vyslal na branku hostující Prášil, který svou jedovkou vyprášil rukavice brankáře Kuníka. Dorážka Jaromíra Vorla pak byla navíc, protože byl útočník Protivína v ofsajdovém postavení. Jinak ovšem byla úvodní čtvrt hodinka opatrná. Hra se pohybovala převážně mezi oběma vápny. Soběslav byla více na míči a tlačila se před branku hostí. První vážnější zákrok si brankář hostí Hanus připsal v 18. minutě, kdy vyrazil nepříjemnou skákavou střelu Fischera. Ve 23. minutě domácí zahrávali rohový kop a Šmídmajer se hlavou trefil přesně do šibenice – 1:0.

 

Domácí byli v té době v tlaku, o to větší překvapení přišlo v následujících pěti minutách. Ve 25. minutě odcentroval Jaromír Vorel a před Kuníkem vyplaval zcela neobsazený Prášil, který se ranou z voleje nemýlil – 1:1. Za dvě minuty už hosté vedli. Na rohový kop si naběhl Moravec, na jeho náběh absolutně rezignoval domácí kanonýr Dvořák a záložník hostí hlavou uklidil míč do sítě – 1:2. Domácí hráči po výpadku opět přidali a v samotném závěru měl na kopačce vyrovnání Dvořák. Dlouhý nákop od brankáře Kuníka propadl, až k rychlonohému Dvořákovi, ale ten sám proti Hanusovi, nezakončil mezi tři tyče. Poločasový výsledek tak vyzněl lépe pro Protivín.

Soběslav odpověděla ve druhé půli třemi góly

Co se nepodařilo domácím v závěru prvního poločasu, podařilo se v úvodu druhého. Ve 49. minutě vysunul za obranu Nohava, rozběhnutého Dvořáka, ten odcentroval a Šmídmajer uklidil míč na zadní tyči do sítě – 2:2. O dvě minuty později, zahrávali domácí rohový kop. Odražený míč se dostal k Žaldovi, jeho první střela byla zblokovaná. Druhý pokus Žaldy tečoval Chotovinský a míč skončil za zády bezmocného Hanuse – 3:2. Soběslav tak odpověděla podobně rychle, jako hosté v prvním poločase. Po hodině zabrnkal na nervy domácím divákům brankář Kuník, když mu centr Zbyňka Vorla propadl před odkrytou branku, ale své zaváhání napravil rychlým obratem a míč odvrátil, před skluzujícím Jaromírem Vorlem, který by jinak doklepával míč do prázdné branky. Na druhé straně se zasekávačkou zbavil Tomáše Mazouch křižujícího Brože, který jej podrazil, a následovala penalta. K té se postavil Nohava a s přehledem proměnil – 4:2. Domácí hráči kontrolovali svůj dvoubrankový náskok, a jelikož ani obrana Protivína nepustila domácí hráče do vážnější šance, skončil zápas zaslouženou výhrou Soběslavi 4:2.



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Jan Boháč (hráč): "Myslím si, že jsme byli po celý zápas lepším týmem a dominovali. Po vedoucí brance jsme ovšem vypadli z tempa a trestem za to byly dva góly hostí. Ve druhém poločase jsme ale zúročili naši aktivitu a zápas zaslouženě otočili."




Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - K. Chotovinský [-] , J. Boháč [-] , M. Hromada [-] , L. Podráský [-] - R. Fischer [-] (74. J. Peltán [-] ) , P. Nohava [-] , M. Mazouch [-] (16. T. Mazouch [-] ) , V. Žalda [-] - M. Dvořák [-] (87. M. Novák [-] ) , J. Šmídmajer [-] -

FK Protivín
M. Hanus [-] - M. Zach [-] , M. Brož [-] (77. J. Vojík [-] ) , L. Hála [-] , V. Rothbauer [-] - O. Prášil [-] , Z. Vorel [-] , R. Vojta [-] , J. Vojta [-] (72. M. Fiala [-] ) - J. Vorel [-] , J. Moravec [-]

Hráči zápasu: J. Šmídmajer .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Krauskopf Jiří - TUPÝ Petr, MACH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.