0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 14:30

17.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katovice byly nad síly domácího Olešníka


Branky


38. J. Miklas , 67. V. Uher , 71. J. Miklas
0

Ani druhý domácí zápas na jaře v domácím prostředí neznamenal pro Olešník zisk tří bodů. Naopak Katovice si zaslouženě odvezly všechny body a Olešník čeká těžký boj v souboji o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Katovice vyjádřily svou převahu jedním gólem

Do Olešníka přijeli hosté z Katovic, se kterými má domácí výběr dlouhodobě velmi špatnou bilanci vzájemných zápasů. Jako první ale zahrozili domácí hráči, když se na hranici vápna dostal ke střele Šíma, ale jeho střela šla vedle. To bylo na dlouhou dobu od domácích vše. Za hosty měl první gól na noze Uher, ale na málem vápně minul ve vyložené šanci míč a střela Repy z prostoru penalty mířila do rukavic připraveného Studničky, který v brance nahradil Jirkala. Za chvíle se před Studničkou znovu objevil v gólové šanci Uher, ale jeho zakončení bylo hodně nepřesné.

 

Domácí si koledovali o branku, ale nakonec oni mohli jít do vedení. Nýdl poslal před branku krásný centr, ovšem hlavička Štose mířila do břevna. A tak platilo otřepané “nedáš, dostaneš“. Zoubek prostrčil míč na rozběhnutého Miklase a ten kolem Studničky poslal hosty do vedení – 0:1. Za tohoto stavu se šlo i do kabin.

Platonický tlak Olešníka přerušily dva góly Katovic v rozmezí čtyř minut

Druhý poločas začal vyrovnaně, domácí se dostali více do hry, ale jejich hra končila většinou u vápna hostí. I přesto mohlo být po necelé hodině hry srovnáno. Šahajda přihrál rozběhnutému Šímovi, ten se uvolnil ve vápně a poslal míč před branku, jenomže Rabiňák nezamířil mezi tři tyče. Na druhé straně vyzkoušel pozornost brankáře Studnička nákopem z poloviny hřiště Blatský. Míč se ve větru zpomalil a Studnička musel vyrážet na roh. Po jeho rozehrání se dostal k míči Repa a tvrdou levačkou vyprášil Studničkovy rukavice.

 

Katovice vyčkávaly a mezi 67. a 71. minutou dvakrát udeřily. Nejprve Miklas předskočil u půlící čáry domácího Šímu, potáhl míč a přihrávkou za obranu oslovil k zakončení Uhera, který tvrdou ranou na bližší tyč zvýšil na 0:2. A za chvilku si oba hráči role prohodili. Uher přihrál Miklasovi, ten si obhodil Hellera a tváří v tvář vyzpovídal lobem Studničku – 0:3. O zápase tak bylo rozhodnuto. Ve zbytku zápasu už se více nestalo a tak si Katovice po zásluze odvezly všechny body.



Ohlasy k zápasu


FK Olešník
Lukáš Dudek (hráč): "Těžko se na to kouká z tribuny a ještě hůř hodnotí. Katovice byly lepší celý první poločas a zaslouženě ho vyhrály. Druhý poločas se hra vyrovnala. Bohužel během čtyř minut podnikli hosté dva rychlé kontry do naší obrany a bylo po zápase."




Sestavy


FK Olešník
J. Studnička [-] - M. Pomeje [-] , P. Jirkovský [-] (46. M. Tressl [-] ) , J. Dráb [-] (42. M. Šahajda [-] ) , M. Nýdl [-] , R. Štos [-] , M. Rabiňák [-] (84. J. Kříž [-] ) , L. Červenka [-] , R. Chlumecký [-] , M. Šíma [-] (80. F. Mertl [-] ) , D. Heller [-]

SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - L. Blatský [-] , L. Horejš [-] , J. Matas [-] , T. Hajdušek [-] - K. Cibulka [-] , D. Zoubek [-] (81. O. Koutský [-] ) , M. Repa [-] , J. Miklas [-] (86. M. Hromíř [-] ) - M. Požárek [-] , V. Uher [-]

ŽK: 44. P. Jirkovský , 49. D. Heller , 53. M. Rabiňák , 75. M. Šahajda .
Hráči zápasu: M. Repa , J. Miklas .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vychodil Tomáš - KOTALÍK Petr, ČMUCHA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.