R. Štos 64.
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2017 13:30

16.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby přineslo remízový výsledek, Hluboká dohrávala po vyloučení o deseti


Branky


64. R. Štos - 19. P. Hájek
0

Hluboká přivítala po zimní pauze ve své sestavě zpět Pavla Hájka a právě tento šikovný hráč ji poslal v 19. minutě do vedení. Domácí ale zabrali ve druhé půli a vyrovnali...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasový výsledek vyzněl lépe pro hosty

Olešník přivítal v prvním jarním kole nedalekého soupeře z Hluboké. Na zápas si ve slunečném počasí našlo cestu téměř na tři stovky diváků. Hostům se na úvod vyprázdnila velká část marodky a prakticky poprvé od podzimu nastoupila Hluboká, oproti zápasům v zimní přípravě, v nejsilnější možné sestavě. Domácím scházela zimní posila Šahajda a útočník Dudek, kterého hodně mrzelo, že nemůže nastoupit proti svému bývalému týmu.

 

Další posila last minute pro Olešník, Rabiňák z Táborska, však připraven byl a hned v úvodní minutě se mohl předvést gólem, když se ocitl sám před Brašnickou. Ten jeho zakončení ale dokázal vyrazit. Olešník se snažil vstřelit rychlý gól, ale ani přímý volný kop Pomejeho neskončil za zády Brašničky. Domácí snahu o vstřelení úvodní branky utnul po deseti minutách hry hostující Hájek. Ten se postavil k přímému volnému kopu a povedenou střelou z 25 metrů nedal brankáři Jirkalovi šanci – 0:1.

 

Hrálo se typické první jarní kolo. Domácí měli velké problémy s rozehrávkou a Hluboká to mohla potrestat. Po přistrčení Taubera ale Nitrianský pálil vysoko nad. O chvilku později se na pravé straně uvolnil Hájek. Domácí stoper Pomeje jeho střelu nešťastně hlavou tečoval na vlastní branku, ale jeho hlavičku výborným zákrokem zastavil pozorný Jirkal. Do kabin tak šla se zaslouženým vedením hostující Hluboká.

Olešník ve druhé půli zaslouženě vyrovnal

Druhý poločas začali aktivněji domácí a Hluboká si svou pasivitou od úvodních minut koledovala o vyrovnávací trefu. Dvakrát se do zakončení dostal agilní Šíma, ale s jeho střelami měli problémy spíše domácí pořadatelé, kteří jeho projektily hledali v okolí hřiště. V 55. minutě se dostal k míči Nýdl a jeho tečovanou střelu Brašnička konečky prstů vytáhl na roh.

 

Po hodině hry se Olešník přeci jen dočkal vyrovnání. Jirkovský na pravé straně zatáhl míč do vápna a oslovil k zakončení Rabiňáka, jemu sice střela sjela po kopačce, ale přímo k nohám Štose, který neměl problém prostřelit z malého vápna Brašničku – 1:1. Hluboké jakoby postupem času docházely síly, ale domácí byli aktivní pouze po vápno hostí.

 

V 82. minutě pak chyboval na půlící čáře Říha, který následně fauloval unikajícího Jirkovského a musel po druhé žluté kartě předčasně pod sprchy. Krátkou přesilovku ale domácí nedokázali využít a tak se oba týmy rozešly zaslouženou remízou.



Ohlasy k zápasu


FK Olešník
Lukáš Dudek (hráč): "Chtěli jsme jaro odstartovat za tři body, ale nevyšel nám příliš první poločas, kdy jsme často ztráceli míč. Ve druhé půli nám pomohla až příliš velká pasivita hostí, kteří si od úvodu koledovali o vyrovnávací gól, ten se podařilo vstřelit, ale vítězné trefy jsme se už nedočkali. Nakonec zasloužená remíza, ale vzhledem k ostatním výsledkům je to pro nás ztráta."




Sestavy


FK Olešník
M. Jirkal [-] - J. Dráb [-] , M. Rabiňák [-] (75. P. Stejskal [-] ) , R. Štos [-] (87. J. Studnička [-] ) , M. Šíma [-] , R. Chlumecký [-] , L. Červenka [-] , P. Jirkovský [-] , M. Nýdl [-] , D. Heller [-] , M. Pomeje [-]

TJ Hluboká nad Vltavou
D. Brašnička [-] - S. Legdan [-] , J. Čermín [-] , T. Antoš [-] - J. Rubick [-] (72. O. Krátký [-] ) , I. Nitrianský [-] , O. Němec [-] - T. Křiváček [-] (65. M. Lovička [-] ) , T. Tauber [-] , P. Hájek [-] (89. D. Faber [-] ) - D. Říha [-]

ŽK: 39. P. Jirkovský , 74. M. Pomeje , 83. J. Dráb - 35. D. Říha , 43. T. Tauber . ČK: 84. D. Říha .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Vican Miroslav - HERZOG Radek, LOVĚTÍNSKÝ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.