5:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2017 13:30

16.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želeč si vychutnala rudolfovské fotbalisty pěti góly


Branky


0

Domácí rozhodli o hladkém vítězství už v prvním poločase, kdy nasázeli za záda mladého brankáře Kotka hned čtyři branky. Dvě z nich měl na svědomí Michal Brůžek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli o výsledku zápasu během prvního poločasu

Domácí na podzim prohráli na hřišti Rudolfova 0:3 a svému soupeři tak měli co oplácet. Do sestavy se vrátil po zranění Ondřej Kosobud, který v závěru podzimu citelně chyběl, když zbylé čtyři zápasy bez svého stopera Želeč nevyhrála.

 

V Želči se hrálo na velmi těžkém terénu, kde místy představovala hra vodní pólo a ne fotbal. Lépe se s terénem sžili domácí a po necelé čtvrt hodince hry šli do vedení. Rohový kop a následnou hlavičku dokázal Kotek ztlumit, ale míč se zastavil za jeho zády na brankové čáře, kde byl nejrychleji u míče Radek Novotný a poslal domácí do vedení – 1:0. Rudolfov mohl odpovědět o minutu později. Ve vápně se uvolnil Pouzar, ale jeho tvrdou střelu po zemi dokázal Hovorka vyrazit. Hostující špílmachr měl pak další příležitost, když měl možnost zahrávat přímý volný kop ze vzdálenosti 18 metrů. Bohužel pro hosty poslal míč nad branku.

 

A tak trestali opět domácí. Novotný fauloval ve vápně Kukučku a následovala penalta. S tou si s přehledem poradil Brůžek a bylo to 2:0. Hosté chtěli odpovědět prakticky vzápětí stejným metrem, když ve vápně upadl pronikající Hrbáč. Na místo penalty si ale hostující záložník vymodlil žlutou kartu za filmování. Ve 30. minutě házeli domácí aut, Brůžek si pustil míč do vápna, oklamal obránce a tvrdou střelou na bližší tyč zvýšil na 3:0. Želeč se dál tlačila před hostující branku debutujícího brankáře Kotka a před poločasem přidala čtvrtou branku. Centr z pravé strany uklidil nadvakrát do sítě Kukučka – 4:0. První půle tak vyzněla jasně pro domácí hráče.

Druhá půle se dohrávala, domácí vítězství pojistil navrátilec Kosobud

Druhý poločas se tak šel hrát spíše z povinnosti a málokdo předpokládal, že by se za 45 minut povedl Rudolfovu podobný obrat, jako v týdnu Barceloně v Lize mistrů. Ve 48. minutě dostal další příležitost přímého kopu z hranice vápna Pouzar. Jeho první pokus mířil do zdi a druhou přízemní střelu ukryl ve svých rukavicích domácí brankář Hovorka. Terén byl postupem času stále těžší a těžší a hřiště připomínalo jedno velké oraniště.

 

V 51. minutě si chtěl pomoci malou domů Ryneš, ale míč se před vápnem zastavil v kaluži a před brankářem Kotkem se tak zcela sám zjevil Kukučka. Uspěchanou střelou ale netrefil branku hostí. O pět minut později měli velkou kliku hosté, když se po rohovém kopu dvakrát odrazil míč od rudolfovského Hrbáče do břevna. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, ale branky se diváci dočkali až v závěru zápasu. Konečné skóre 5:0 pro Želeč uzavřel Ondřej Kosobud.



Sestavy


TJ Sokol Želeč
P. Hovorka [-] - D. Pavličko [-] , J. Škrábek [-] , M. Petr [-] , O. Kosobud [-] - M. Brůžek [-] (77. M. Šindelář [-] ) , T. Kukučka [-] , J. Rabiňák [-] (83. F. Froněk [-] ) , M. Sokolt [-] , J. Švec [-] - R. Novotný [-] (46. I. Kloc [-] )

SK Rudolfov
J. Kotek [-] - O. Hajný [-] , J. Novotný [-] , Z. Kuna [-] (46. J. Kovačič [-] ) , Š. Prokeš [-] - V. Dvořák [-] (60. V. Vejvar [-] ) , V. Baščevan [-] , J. Hrbáč [-] , D. Ryneš [-] - J. Šindelář [-] (20. M. Pexa [-] ) , R. Pouzar [-]

ŽK: 89. T. Kukučka - 22. J. Novotný , 24. J. Hrbáč .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Eibl Lukáš - KLÁTIL Michal, REITINGER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.