2:1
(2:0)
82. M. Nekl (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2017 13:30

16.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Požárek rozhodl o výhře Katovic dvěma góly


Branky


16. M. Požárek , 33. M. Požárek - 82. M. Nekl (p.)
0

Čimelice si tak na úvod jara připsaly teprve třetí porážku v sezóně. Hosté nedotáhli ztrátu z prvního poločasu, ve kterém se dvakrát prosadil Michal Požárek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Požárek dvakrát překonal Slavíka

Příjemné počasí umožnilo sehrát úvodní utkání jarní části krajského přeboru na hlavním hřišti. Trenérské duo Katovic Malý – Kříž se muselo obejít bez zraněného Schánělce, hostům chyběl nemocný Zelenka.

 

Vstup do utkání se domácím povedl a již v úvodní minutě uvolnil Uhra svým pasem Požárek, útočníkovi se ale zakončení nepovedlo. V 7. minutě pelášil po Repově pasu opět Uher na osamoceného Slavíka v hostující brance, místo zakončení ale volil přihrávku na Miklase, kterého Slavík vychytal. V 11. minutě se hosté dostali do jediného ohrožení naší branky za celý poločas, ale Švehla odvážně vysoko vyběhl a se štěstím nebezpečí zažehnal.

 

Poté se hrálo převážně jen na polovině hostí. V 15. minutě Miklas zabojoval a důrazně se zmocnil zdánlivě ztraceného míče. Toho se poté chopil Repa, kolmicí uvolnil Požárka a mladý útočník sám před Slavíkem nezaváhal – 1:0. Ve 23. minutě dorážel Uher střílený centr od Repy, trefil ale jen Slavíka do nohou. Stejným způsobem skončila i Uhrovo střela z hranice vápna ve 28. minutě.

Druhá branka padla ve 34. minutě. Hosté dvakrát kopali za sebou roh, při kterém se všichni nastěhovali ke Švehlovi do malého vápna. První centr uklidil Hajdušek do zámezí. Druhý stejný hráč vyhlavičkoval před velké vápno. Tam se míče zmocnil Repa a po rychlém zpracování vyslal do úniku Požárka. Útočník si tělem odstavil bránícího hráče a podél Slavíka zvýšil naše vedení na 2:0. Byl to skutečně učebnicově sehraný brejk.

 

Nekl jen snížil

Ve druhém poločase Katovice hru kontrolovaly a hosty nepouštěly do žádného zakončení. Naopak Miklas mohl vedení zvýšit. V 58. minutě předvedl akci á la Messi. Z pěti bránících hráčů si z poloviny půlky udělal slalomové tyče, ale jeho zakončení skončilo za bezmocným Slavíkem těsně vedle. Dramatickou koncovku přinesla 80. minuta. Kočí fauloval hostujícího hráče ve vápně, viděl druhou žlutou kartu a kopala se penalta. Tu bezpečně proměnil Nekl a snížil na 2:1. Hosté se nadechli k závěrečnému náporu a dvakrát byli blízko vyrovnání. Stopeři Blatský a Hajdušek pokaždé vykopávali míč z brankové čáry. Na skóre se již nic nezměnilo a domácí  celek si připsal do tabulky tři body.

 

ZDROJ: www.fotbal-katovice.cz, kde naleznete další info o katovickém fotbale



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
web SK Otava Katovice: "Před nejvyšší návštěvou kola jsme až na závěrečnou desetiminutovku v souboji s třetím celkem jasně dominovali a zejména v prvním poločase jsme předvedli výkon, se kterým jsme schopni postavit se jakémukoliv soupeři v krajském přeboru. Se ziskem tří bodů a předvedenou hrou jsme spokojeni."




Sestavy


SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - L. Blatský [-] , R. Kočí [-] , T. Hajdušek [-] , L. Horejš [-] - J. Miklas [-] (91. J. Matas [-] ) , M. Repa [-] , K. Cibulka [-] , D. Zoubek [-] (77. O. Koutský [-] ) - M. Požárek [-] (89. M. Hromíř [-] ) , V. Uher [-]

SK SIKO Čimelice
F. Slavík [-] - Z. Pšenička [-] , P. Listopad [-] , J. Hadáček [-] , M. Fara [-] - P. Pávec [-] (62. M. Němec [-] ) , M. Káš [-] , M. Suchan [-] , M. Nekl [-] - J. Svojše [-] (61. V. Nosek [-] ) , V. Hegenbart [-]

ŽK: 57. R. Kočí , 77. J. Miklas , 81. T. Švehla , 88. T. Hajdušek , 90. O. Koutský - 55. M. Suchan , 77. F. Slavík , 77. M. Němec , 86. J. Hadáček . ČK: 81. R. Kočí .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: Sebera Filip - PŘIBYL Jan, POLÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.