M. Held 83.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2017 13:15

16.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písecké béčko se lídra tabulky nezaleklo


Branky


0

Soběslav sice šla do vedení brankou nejlepšího kanonýra soutěže Dvořáka, jenomže domácí se nevzdali a Martin Held sedm minut před koncem utkání vyrovnal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvořák napálil břevno

Souboj s vedoucím celkem soutěže absolvovali hned na úvod jarní části Ondrášovka krajského přeboru fotbalisté píseckého B-týmu. U Otavy se představila Soběslav.

 

Ještě předtím, než se ke slovu dostali hosté, vystrašil gólmana Spartaku Martina Kuníka domácí kanonýr Jan Zušťák. Soběslavský strážce svatyně byl ale pod nohama útočníka Písku včas.

 

Lídr začal hrozit po čtvrthodině hry, kdy se do první velké příležitosti dostal aktivní Martin Dvořák. Tentokrát trefil z blízka pouze břevno Varyšovy branky. A Lukáš Varyš byl proti Dvořákovi úspěšný i o pět minut později. Znovu se na druhé straně neprosadil ani Jan Zušťák, který po centru Ondřeje Hudáka hlavičkoval pouze do Kuníkovy náruče.

 

Když se neprosadil ani sám Ondřej Hudák a další příležitost spálil soběslavský Dvořák, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Písek sahal po skalpu lídra

Ve druhé pětačtyřicetiminutovce byli vidět hlavně písečtí fotbalisté. Ale než se stačili dostat do tlaku, prolomil střeleckou smůlu hostující Martin Dvořák, který po chybě domácích sám před Jevčákem, jež o poločase nahradil Varyše, nezaváhal a v 50. minutě otevřel skóre zápasu - 0:1.

 

Po vstřelení vedoucí branky se favorit vytratil a nechal se zatlačit. Vyrovnání však dlouho nepřicházelo, i když k němu bylo blízko například při lobu Jakuba Helda, který se snažil přehodit vyběhnuvšího Kuníka. Svěřencům nového trenéra týmu Františka Ptáčka se podařilo vyrovnat až v 83. minutě. To z velké dálky napřáhl Martin Held, jehož ránu zastavila až branková síť - 1:1.

 

V tu chvíli se domácí tlak stupňoval a nebylo daleko k obratu. Další nadějná akce po ose Grobár - Zušťák - Uhlík však skončila střelou těsně vedle, a body se tak mezi soupeře zaslouženě rozdělily.

AUTOR: PETR BRŮHA pro fcpisek.cz



Sestavy


FC Písek B
L. Varyš [-] (46. J. Jevčák [-] ) - O. Hudák [-] (80. I. Dan [-] ) , P. Velek [-] - K. Kulík [-] (60. L. Zborník [-] ) , F. Stráský [-] (46. D. Petřík [-] ) - J. Zušťák [-] - O. Sajtl [-] , M. Grobár [-] , M. Held [-] , D. Uhlík [-] , J. Held [-] (71. D. Votava [-] )

FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - K. Chotovinský [-] , J. Boháč [-] , M. Hromada [-] , L. Podráský [-] - T. Mazouch [-] , R. Fischer [-] (70. J. Peltán [-] ) , P. Nohava [-] , M. Mazouch [-] (75. J. Šmídmajer [-] ) , V. Žalda [-] - M. Dvořák [-]

ŽK: 72. O. Sajtl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Macko Pavel - HOCH Karel, KROUTL Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.