L. Kupec 27. (p.)
J. Hoch 44. (vl.)
2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2017 13:30

16.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ševětín zvládl zápas s Osekem, Novotný se zaskvěl chycenou penaltou


Branky


27. L. Kupec (p.) , 44. J. Hoch (vl.)
0

Ševětín před jarem posílil a hned prvním zápasem vykřesal jiskru naděje na záchranu soutěže, když si poradil s Osekem. V zápase se kopaly dvě penalty, ale proměněna byla jen jedna...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodčí váhal, nakonec penaltu odpískal

V domácí sestavě se v základní sestavě objevil běhavý krajní záložník Tomáš Valta, který do Ševětína zamířil ze Čtyř Dvorů. Už při nástupu hráčů na hrací plochu bylo znát, kde budou mít hosté navrch - ve vzduchu, výšková převaha Oseka byla znatelná. A hosté také měli první velkou šanci. V deváté minutě zakroutil ze standardky parádní míč do vápna Jan Hoch a Baloušek, i proto, že byl tísněn, zamířil jen těsně vedle. Poté zase po dlouhém autu prodlužoval před Novotným míč na malé vápno Carda, ale žádný z jeho spoluhráčů nebyl připraven k dorážce do sítě.

 

Pak se přece jen osmělili domácí, po tečované střele Petra Novotného se kopal první roh zápasu. Utkání se hrálo na těžkém terénu a s přičtením určité jarní nerozehranosti byla k vidění spousta nepřesností. Ve 27. minutě ale přišel důležitý okamžik. Hindy se dostal za obranu, před Chalušem si stačil míč píchnout, brankář už nezastavil svůj pohyb a trefil útočníka. Rozhodčí Dunovský o penaltě nebyl přesvědčen, ale nakonec po delší chvíli přece jen zapískal a ukázal na penaltový puntík. Míč si postavil kapitán Kupec a suverénně proměnil - 1:0.

 

Hosté mohli odpovědět jak jinak než po vyhraných hlavičkových soubojích ve 32. minutě, Říský ve skluzu ovšem míč poslal jen slabě do Novotného rukavic. Ve 39. minutě tu byla další osecká hrozba ze vzduchu - při rohu domácí zapomněli na Cardu a ten z výhodné pozice nedokázal v tutovce hlavou trefit bránu. Ve 44. minutě pak udeřili efektivní domácí. I když domácí je nutno zmínit v uvozovkách - před Valtou se totiž snažil zasáhnout osecký Jan Hoch, jenomže si počínal tak nešťastně, že míč zpoza vápna poslal ukázkovým obloučkem přes překvapeného Chaluše pod břevno - vlastňák a bylo to 2:0.

Lukáš Novotný vychytal Hocha

Osek se mohl dočkat ve druhé půli brzkého snížení. Jan Hoch si zasekl míč ve vápně, byl podtržen, a i když se Ševětínští hodně divili, bylo to na odpískané penalty 1:1. Smolař zápasu Hoch ale narazil, když penaltu namířil k levé tyči, kam svým skokem zamířil i Lukáš Novotný. Domácí obrana si pak už počínala bezchybně, výborný zápas hrál Kupec. Hosty ještě mohl v 72. nabudit Říský, ale tomu zakončení vyběhnutím nakonec zneškodnil Novotný. Ševětín už si tři body pohlídal a vyslal do kraje vzkaz, že body na jaře rozdávat zadarmo nebude.



Ohlasy k zápasu


SK Ševětín
Tomáš Valta (hráč): "Hrálo se na těžkém terénu, takže moc pohledný fotbal k vidění nebyl. Úvod zápasu byl opatrný z obou stran, kdy se oba týmy spíše oťukávaly. Hosté hrozili hlavně ze standardních situací, kdy se snažili využít své výškové převahy. My vycházeli ze zabezpečené obrany, kterou dobře řídil kapitán Kupec. Hráli jsme na protiútoky a do poločasu dvakrát potrestali chyby v obraně soupeře. Osek se mohl dostat do zápasu ve druhém poločase, ale podržel nás brankář Novotný, který ve druhé půli přidal ještě pár důležitých zákroků. Připsali jsme si důležité tři body."




Sestavy


SK Ševětín
L. Novotný [-] - Z. Sváta [-] , J. Suchan [-] , P. Mohamed [-] , L. Kupec [-] - J. Bohoněk [-] , T. Valta [-] (78. D. Klapuš [-] ) , R. Novotný [-] , P. Novotný [-] - V. Kříha [-] (84. J. Havlíček [-] ) , T. Hindy [-] (60. P. Petscher [-] ) -

TJ Osek
J. Chaluš [-] - M. Carda [-] , M. Kroupa [-] (83. M. Čapek [-] ) , M. Brabec [-] (89. T. Hřebíček [-] ) , J. Říský [-] , M. Krejčí [-] , L. Blažečka [-] , J. Hoch [-] (73. I. Hanák [-] ) , S. Hosnedl [-] , J. Brož [-] , P. Baloušek [-]

ŽK: 77. P. Petscher - 27. J. Chaluš .
Hráči zápasu: L. Novotný , L. Kupec .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: Dunovský Karel - KAŠTÁNEK Libor, ŽEMLIČKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.