Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

22.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Přídolí podlehlo vysoko Nové Vsi - Brlohu B


0

V utkání v Nové Vsi už o nic nešlo, domácí měli jisté poslední místo, Přídolí pak mohlo být v případě výhry osmé. Utkání se mu ale vůbec nepovedlo a domácí si s chutí zastříleli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přídolí přijelo pouze v deseti a bylo to znát

Čtyřicítka diváků si poprvé zajásala v desáté minutě. Jan Ševčík centroval z pravé strany přes vápno a míč si smolně srazil za svého brankáře jeden z hráčů Přídolí – 1:0!

 

O deset minut později přišel druhý zásah do sítě Brože. Z hranice vápna napřáhl Jan Pouzar a jeho střela zapadla přesně k levé tyči Brožovy brány – 2:0!

 

Pět minut nato přišel velký závar před brankou Přídolí. Nejprve střílel Pouzar, jehož střelu vyrazil brankář Brož k Cábovi, který vystřelil pouze do obránců a od těch se odrazil míč k Ševčíkovi, který prudkou střelou za pomocí levé tyče navýšil vedení Nové Vsi na 3:0!

 

Na hráčích Přídolí se brzy začala projevovat únava, neb přijeli pouze v deseti lidech a do brány musel obránce Brož. Na každý pád více branek v první půli nepadlo, i když šancí měli domácí mnoho.

 

 

Domácí spálili velké množství šancí

I druhý poločas měl jasný průběh. Domácí svého soupeře válcovali a podnikali jeden útok za druhým. V jednasedmdesáté minutě byl ve vápně faulován Tomáš Hüttner, který faul následně o pár vteřinek později sám z pokutového kopu potrestal – 4:0!

 

Tentýž hráč se trefil osm minut před koncem, kdy z levé strany prostřelil Brože a bylo to již 5:0!

 

Domácí ve druhém poločase spálili velké množství šancí, zejména Loucký, který netrefil prázdnou bránu, Březina několikrát netrefil z výhodné pozice ve vápně a Hüttner šel několikrát sám na hostující brankáře a nedal.

 

Přídolí vstřelilo čestný gól v 85. minutě, kdy se po rychlé akci dvou hráčů na jednoho trefil Dimitrij Dvořák a snížil na 5:1!

 

Poslední slovo v utkání ale měli domácí. Frühbauer si naběhl na zadní tyči na střelu, kterou brankář vyrazil pouze k nohám Václava Louckého, jenž se z dorážky nemýlil a uzavřel skóre zápasu na 6:1!



Ohlasy k zápasu


FK Nová Ves - Brloh B
Václav Loucký, hráč: Bohužel soupeř přijel s málo hráči a od toho se zápas odvíjel, i tak jsem ale rád za vítězství v posledním zápase, i když nám to v tabulce nepomohlo.

TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek, hráč: Co k zápasu říct? Přijeli jsme značně oslabení, sešlo se nás pouze 10 a průběh zápasu tomu odpovídal. Občas jsme soupeři pohrozili, Míťas dal i ten čestný gól a za sezónou musíme udělat tlustou čáru, sednout si a domluvit se, jak to chceme dále dělat.



Sestavy


FK Nová Ves - Brloh B
J. Černý [-] - R. Postl [-] , R. Klein [-] , J. Šusta [-] - T. Březina [-] , P. Cába [-] , F. Bauer [-] - V. Borovka [-] , J. Ševčík [-] - J. Pouzar [-] , N. Frühbauer [-]

TJ Sokol Přídolí
J. Písko [-] - M. Brož [-] , D. Dvořák [-] , J. Písko [-] , M. Štěpánek [-] , R. Radykhovskyy [-] , J. Štěpánek [-] , P. Schwarz [-] , V. Písko [-] , O. Papaj [-] , D. Nguyen [-]

Hráči zápasu: J. Pouzar .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Petroušek Antonín - BRYCH Jiří (N), STEIDL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.