Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 13:30

21.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Marek Bednář sestřelil Frymburk čtyřmi góly!


Branky


0

Na Lipně panovalo velké horko a hráči spíše přemýšleli o ochlazení v Lipenské nádrži, než že by měli hrát fotbal. Diváci ale o derby nepřišli a viděli dokonce sedm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brůha spálil dvě šance, Bednář poté poslal hosty do vedení

Zápas začala mnohem lépe hostující Smrčina, která měla více ze hry a také měla více šancí. Největší z nich měl Lukáš Brůha, který ale dvě své šance proměnit nedokázal.

 

Na branku tak diváci museli čekat až do 25. minuty, kdy byl ve vápně nedovoleně zastaven hostující Tomáš Klik a rozhodčí Holub odpískal pokutový kop. Ten bezpečně proměnil Marek Bednář a Smrčina tak vedla 0:1!

 

Více branek ale v první poločase nepadlo, a tak hosté šli do kabin trochu veselejší.

Bednář vstřelil další tři branky

Hned v první minutě druhého dějství se povedlo Horní Plané odskočit svému soupeři na rozdíl dvou branek. Pohlednou akcí se prezentoval Adam Kvasnička a Marek Bednář, když druhý jmenovaný prostřelil Neumanna – 0:2!

 

Adam Kvasnička hrál výborně a ze středu zálohy adresoval na své spoluhráče velmi dobré míče. Jeden takový zužitkoval opět Marek Bednář, který po hodině hry zkompletoval hattrick – 0:3!

 

A i o čtvrtý gól se postaral Bednář, když byl na konci velmi pohledné kombinace hostujícího celku – 0:4!

 

V 67. minutě to bylo již 0:5, to se prosadil Lukáš Brůha. Gólu opět předcházela pěkná kombinace Smrčiny.

 

Dvanáct minut před koncem zahrával Brůha rohový kop a Truhlář dal šestý gól za záda Neumanna – 0:6!

 

Domácí vstřelili čestný úspěch dvě minuty před koncem, když hostující obrana zaváhala ve svém vápně a Tomáš Pavlík dal skóre konečnou podobu – 1:6!

 

Hostující Horní Planá tedy s přehledem dokráčela k drtivému vítězství v lipenském derby, které ji posunulo na třetí příčku tabulky před Dolní Dvořiště.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk B
František Malina, hráč: Planá vyhrála zaslouženě, vytvořila si několik šancí a především díky našim chybám je dokázala proměnit. Druhá půle se nám vůbec nepovedla a to je také vidět na výsledku.

TJ Smrčina Horní Planá
Petr Schönkypl, brankář: Ve velkém vedru, jsme to zahráli dost dobře a domácí si žádnou šanci nevytvořili. Zahrál dobře celý manšaft a výsledek mluví za vše.



Sestavy


FC Šumava Frymburk B
M. Neumann [-] - M. Juhaňák [-] , D. Antl [-] , M. Břečka [-] , B. Vágner [-] , P. Tichovský [-] , M. Městecký [-] , M. Pompe [-] , T. Pavlík [-] , F. Malina [-] , M. Glos [-]

TJ Smrčina Horní Planá
P. Schönkypl [-] - T. Komžák [-] , P. Kostínek [-] , P. Trančík [-] , V. Ryneš [-] , A. Kvasnička [-] , J. Oškrda [-] , M. Bednář [-] , T. Klik [-] , L. Brůha [-] , M. Truhlář [-]

Hráči zápasu: P. Trančík , M. Bednář .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Holub Jaroslav - MERTL Vlastimil (N), RAČÁK Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.