Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

21.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Malonty nadělily Světlíku kanára


Branky


0

Malonty si přály odvetu podzimního duelu vyhrát a povedlo se jim to na jedničku. Světlíku nadělily kanára…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli brzy do vedení

Hned v páté minutě otevřel skóre Martin Beneda, který dostal ideální pas za obranu, chvíli to vypadalo, že bude brankáře Světlíku přehazovat, ale nakonec ho prostřelil na bližší tyč – 1:0!

 

Hosté si vytvořili šanci po standardní situaci, kterou zahrával Hüttner, přihrál na krátko Rýparovi, jenž míč nejprve ztratil, poté vybojoval zpět a vystřelil, střela však byla nepřesná a šla nad bránu Bílého.

 

Domácí byli v dalších minutách více na míči a výborně kombinovali. Několik pasů za světlickou obranu bylo ale zastaveno zvednutým praporkem nad hlavou pomezního a z šance nic nebylo.

 

Až ve 23. minutě, kdy hráči Dynam signalizovali ofsajd, který sudí Janda nezapískal a Robin Hatala šel sám na Skipalu. Jednoduše si ho obhodil a do prázdné brány zvýšil na 2:0!

 

Světlík měl šanci po ideálním pasu Petra Píška na Rýpara, ale z voleje levačkou minul bránu.

 

Ve zbývajících minutách první půle už žádná branka nepadala, a tak do kabiny šli spokojenější domácí.

Do sítě Světlíku domácí přidali další čtyři branky

Ve druhém poločase se hra více vyrovnala a domácí vsázeli na brejky. Ten první přišel v 55. minutě, kdy si hostující Dekret propíchl mezi dva hráče domácích, ti ho zastavili a rozjeli protiútok na jehož konci byl po přihrávce do prázdné brány Robin Hatala 3:0!

 

Hosté v závěru kontrolovali míč, ale k ničemu to nevedlo. Až dostal ideální přihrávku do běhu Petr Píšek, který z levé strany běžel sám na Bílého. Místo střely zvolil nahrávku na Kellingera, který nedosáhl a z šance nebylo nic.

 

V 75. minutě měli domácí šanci, ale střela z pravé strany se do brány nevešla. O šest minut později měli hosté výhodu rohového kopu, který totálně zpackal Rýpar a domácí šli do rychlého protiútoku na jehož konci byl Martin Beneda a zvýšil na 4:0!

 

Téměř hned po rozehrání dostal Houska míč, udělal kličku, která mu nevyšla a Beneda šel sám na Skipalu, kterého prostřelil a završil hattrick – 5:0!

 

Vzápětí mohl skórovat F.Píšek po přihrávce svého syna Petra, ale nemířil přesně, a tak trestali opět domácí. Hostující odevzdanost byla už totiž hodně znát.

 

V 89. minutě dostal nabito Kouba, jehož střelu z dvaceti metrů Skipala parádně vyrazil. K míči se ale dostal Beneda, který poslal ideální přízemní pas do vápna, kde míč uklidil do sítě Dominik Kubánek a uzavřel tak skóre utkání na 6:0!

 

V samotném závěru ještě Světlík dokázal skórovat, když si Houskův pěkný centr zpracoval na prsa úplně osamocený Válek a následnou střelou k tyči dal gól. Rozhodčí Janda ukázal na středový kruh, ale vzápětí šel konzultovat situaci s pomezním rozhodčím, který mu doporučil branku neuznat kvůli postavení Válka v ofsajdu.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Malonty
Matouš Kouba, hráč: Do zápasu jsme šli s dobrou náladou po vyhraném derby v Dolňáku a chtěli jsme udělat radost divákům i doma, což se nám povedlo. Výhra byla naprosto zasloužená. Musím pochválit dorostence, odehráli velmi dobré utkání. Snad vyhrajeme příští týden v Křemži a zakončíme tak velmi povedené jaro.

TJ Dynamo Světlík
Marian Gondek, trenér: Dnešní zápas byl pro nás poslední a byl hodně špatný. Soupeři jsme darovali 4 góly po nepochopitelných chybách, máme co dohánět a osobně nevím, jestli to má smysl. Moc mě to osobně mrzí, beru to jako trenérské selhání, možná to chce změnu. Jste skvělá parta, díky móóóoc.



Sestavy


TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - K. Beutl [-] , T. Kéri [-] , S. Gocala [-] , M. Kouba [-] - A. Preusler [-] , D. Svatoň [-] , J. Kubát [-] , T. Valiček [-] - R. Svatoň [-] , M. Beneda [-] -

TJ Dynamo Světlík
O. Skipala [-] - P. Píšek [-] , F. Píšek [-] , J. Houska [-] , Z. Rýpar [-] - M. Hüttner [-] , R. Dekret [-] - O. Dědič [-] - L. Vrábel [-] , I. Gondek [-] , O. Válek [-]

ŽK: 51. A. Preusler , 54. T. Valiček - 30. J. Houska .
Hráči zápasu: M. Beneda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Janda Jaroslav - OLAH Radek (N), HUSVÉTH Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.