Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

21.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zlatka se natrápila, ale poslední minuty způsobily Nové Vsi debakl


0

Pro již jistého vítěze okresního přeboru neměla být Nová Ves těžkým soupeřem, ale na hřišti to tak dlouho nevypadalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loucký poslal Novou Ves překvapivě do vedení

Hostujícímu celku vyšel úvod zápasu a již v osmé minutě vedli. O branku se postaral Václav Loucký, který zakončoval rychlý protiútok po centru z levé strany, jenž brankář Schwarz posunul pouze za sebe k dobíhajícímu útočníkovi hostí - 0:1!

 

Domácí mohli po dvou minutách vyrovnat, ale Štěpánek na gólmana Nové Vsi nevyzrál. Branky se domácí dočkali až ve 22. minutě, když byl před vápnem faulován Sláma a trestný kop proměnil pěknou střelou k levé tyči Vít Ohnsorg – 1:1!

 

Obrat ve skóre nastal v pětadvacáté minutě. Po trochu kostrbaté akci domácích se nejlépe zorientoval David Steinocher, od jehož nohy se míč dokutálel za záda Švarce – 2:1!

 

Šest minut nato šli domácí do dvoubrankového vedení. Rohový kop rozehráli domácí na krátko na Ohnsorga, jehož centr našel hlavu Slámy, který nedal brankáři šanci – 3:1!

 

Dvoubrankové vedení vydrželo domácím pouhé dvě minuty, protože ve 33. minutě snížil Jan Ševčík přízemní střelou – 3:2!

 

Ve zbývajícím čase měli hosté dvě dobré příležitosti na vyrovnání, ale nepodařilo se jim je proměnit, a tak poločasové skóre bylo 3:2 pro domácí Zlatou Korunu.

Tři branky v posledních třech minutách znamenaly pro hosty debakl

Na další branku se čekalo až do 69. minuty, kdy Steinocher starší vybojoval míč před vápnem, přihrál Ohnsorgovi, který našel lépe postaveného Slámu, a ten doslova prostřelil Švarce – 4:2!

 

Nová Ves otevřela v závěru hru, což se jí krutě nevyplatilo. Domácí totiž skórovali třikrát v posledních třech minutách. Nejprve na 5:2 zvyšoval Štěpánek po přihrávce Ohnsorga, poté završil hattrick Jan Sláma, když společně se svými spoluhráči rozebral obranu hostí do posledního šroubku a matičky a na konečných 7:2 upravil Jaroslav Král, který přízemní střelou z levé strany uzavřel skóre.



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
Jan Sláma, střelec hattricku: V první půli jsme byli hrozní, ve druhý to nebylo o moc lepší, ale od 65. minuty Nové Vsi došly síly a zápas se stal jednostrannou záležitostí.

FK Nová Ves - Brloh B
Václav Loucký, hráč: Zápas jsme nezačali špatně a po velkou část utkání jsme byli Zlaté Koruně vyrovnaným soupeřem. Ale šance jsme neproměňovali, za to se začaly tvořit chyby. Do Koruny jsme přijeli v malém počtu, a to se na konci zápasu projevilo, a i když jsme dostali pěkný příděl gólů, chtěl bych tým pochválit za bojovnost. Zároveň bych chtěl Zlaté Koruně pogratulovat k vítězství a postupu do I.B třídy.



Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - M. Štěpánek [-] , T. Weinhard [-] , M. Homer [-] , J. Sláma [-] , V. Rychtář [-] , P. Zayml [-] , D. Steinocher [-] , V. Ohnsorg [-] , T. Gajdoš [-] , P. Král [-]

FK Nová Ves - Brloh B
T. Švarc [-] - R. Klein [-] , T. Havel [-] , J. Šusta [-] - F. Bauer [-] , P. Cába [-] , L. Veverka [-] , T. Březina [-] - L. Palkoska [-] , V. Borovka [-] , J. Ševčík [-]

ŽK: 21. F. Bauer , 44. R. Klein .
Hráči zápasu: J. Sláma , V. Ohnsorg - J. Ševčík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Holub Jaroslav - CÁBA Pavel (N), VÁVRA Ivo (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.