2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

21.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křemže byla pro Krumlov nepříjemným soupeřem, ale bodovat nedokázala


Branky


3. M. Ješina , 69. M. Votýpka (p.) - 37. P. Klimeš
0

Horký sobotní podvečer panoval v Českém Krumlově, kam zavítala Křemže. Domácí kontrolovali hru a Křemži porazili nejtěsnějším možným rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ješina poslal domácí do vedení již ve třetí minutě

Úvodní minuty nezačaly pro hostující Křemži vůbec ideálně. Sokol prospal úvod zápasu a brzy inkasoval. Po centru z rohového kopu se ve třetí minutě prosadil domácí Miroslav Ješina, který hlavou propálil Treteru – 1:0!

 

Křemže se postupem času probudila a sílila svůj tlak. Hrál se divácky pohledný fotbal. Křemže byla častěji na míči a častokrát uzamkla svého soupeře na jeho polovině. To domácí Krumlov spoléhal na rychlé protiútoky, ale těch bylo opravdu velmi málo.

 

Křemežská snaha vygradovala v sedmatřicáté minutě, kdy se prosadil nováček v kádru Křemže Petr Klimeš a vyrovnal na 1:1! Brance předcházel centr z levé strany do vápna a střela Snížka, kterou brankář vyrazil pouze k nohám Klimeše, který už měl úlohu snadnou.

 

Zbývajících osm minut nic velkého nepřineslo a poločas byl tedy nerozhodný, po brance na každé straně.

Votýpka proměnil penaltu a rozhodl o vítězi

Druhé dějství bylo již opatrnější a fotbalu také nenahrávalo počasí, které bylo velmi horké. Šancí ubylo a jedna či druhá strana mohla kdykoliv strhnout vedení na svou stranu.

 

To se povedlo v 69. minutě domácímu Krumlovu. Rozhodčí Kemény totiž za prohřešek ve vápně za hranicí pravidel nařídil pokutový kop. Toho se ujal Martin Votýpka a se štěstím, protože si brankář Tretera na míč sáhl, poslal domácí Slavoj do vedení 2:1!

 

Křemže měla dvacet minut na vyrovnání a šancí měla plno. To by ale museli hráči hostí své samostatné úniky zakončit mnohem lépe, než zakončili. I krumlovští fotbalisté ale měli pár šancí, to, když se obrana hostí otevřela a domácí hrozili z protiútoků. V samotném závěru mohl hostující Kouba vyrovnat, ale jeho pokus skončil pouze na brankáři Švecovi. Křemže tedy podlehla Krumlovu tím nejtěsnějším výsledkem 2:1.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov B
Zdeněk Šváb, trenér (zdroj: www.fkslavoj-ck.cz/): S bojovným soupeřem jsme se na body hodně nadřeli, i když balon byl více na našich kopačkách soupeř nám to zadarmo nedal. Důležité jsou body a ty máme. Velmi dobře opět zahráli dorostenci v sestavě a o dost vyčníval Štěpán a dobrý zápas odehrál "hokejka" Šťastný.

Sokol Křemže
Jakub Troup, hráč: Chtěli jsme bodovat a hra byla opravdu znát, ale bohužel jsme gólově neplodný a bez branek se nedá vyhrávat.



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov B
V. Švec [-] - L. Hofmann [-] , K. Šťastný [-] , D. Trapl [-] , M. Votýpka [-] , R. Šimášek [-] , J. Lach [-] , Z. Šváb [-] , M. Ješina [-] , L. Sirotka [-] , M. Štěpán [-]

Sokol Křemže
J. Tretera [-] - G. Filip [-] , P. Rienessl [-] , J. Troup [-] , R. Kaprál [-] , M. Fleischman [-] , P. Kouba [-] , T. Bohatý [-] , P. Snížek [-] , J. Fučík [-] , A. Severa [-]

Hráči zápasu: M. Štěpán - J. Tretera .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Kemény Zdeněk - SUCHÁNEK Daniel (N), STRÁSKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.