Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

20.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Horní Plané! Přídolí dalo pět gólů, přesto prohrálo


Branky


7. T. Klik , 10. R. Bauer , 22. V. Ryneš , 45. R. Bauer , 49. M. Bednář , 80. M. Bednář (p.) , 81. R. Bauer - 28. D. Dvořák , 35. J. Písko , 47. D. Dvořák , 50. V. Písko , 87. J. Písko
0

Gólově bohaté utkání odehrála domácí Smrčina s Přídolím. K vidění byl hattrick, či tři branky z kopaček přídolských Písků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smrčina brzy vedla o tři branky, Přídolí poté snížilo na rozdíl jediné branky

Gólově bohaté utkání otevřel již v sedmé minutě Tomáš Klik, když zakončil výborně kopnutý roh od Radka Bauera - 1:0!

 

Tři minuty nato zvyšoval Radek Bauer na 2:0, když rozehrál na krátko roh s Bednářem a střela na vzdálenější tyč skončila v síti Mittasche.

 

Ve 22. minutě to bylo již 3:0, když se prosadil pěknou střelou Vojtěch Ryneš.

 

Ve 28. minutě přišlo snížení z kopačky Dimitrije Dvořáka, který dostal pěkný pas za obranu, udělal kličku brankáři a poslat míč do prázdné branky už mu nedělalo problém - 3:1!

 

Ve 35. minutě to bylo už jen o gól, když se prosadil z dobrých třiceti metrů kapitán Josef Písko parádní přízemní střelou - 3:2!

 

Konečnou podobu skóre v první půli dal domácí Radek Bauer ve 45. minutě, kdy střelou z vápna uklidil míč k tyči - 4:2! 

 

 

Přídolí bylo dvakrát blízko ke snížení, ale Planá si zápas pohlídala

Druhý poločas už Smrčina neodehrála podle svých představ a po různých chybách dostávala laciné góly. Na 4:3 snižoval krátce po začátku druhé půle svou druhou brankou v utkání Dimitrij Dvořák, kterého našel na malém vápně pěkným centrem ze strany K. Štěpánek a bylo to opět jen o gól.

 

Horní Planá ale góly střílela také a první, tedy v pořadí již pátý, hned po čtyřech minutách ve druhé půli. Marek Bednář dostal ideální pas od Klika a poslal míč za Mittasche - 5:3!

 

Minutu nato to bylo opět o gól, kdy snížil opět Písko, tentokrát však Vladislav5:4!

 

Dlouhých třicet minut se prakticky nic zajímavého nestalo, až v 80. minutě přišel penaltový moment. Klik se prosmýkl do vápna, kde byl faulován přídolským obráncem a rozhodčí Adamovič odpískal penaltu. K té se postavil Marek Bednář a proměnil ji ve svůj druhý gól v utkání - 6:4!

 

Prakticky ihned z rozehrání přidali domácí sedmý gól! Brůha zakombinoval s Bednářem a s Radkem Bauerem, který zakončil akci a zkompletoval tak hattrick - 7:4!

 

87. minuta a do třetice Písko! Konečnou podobu skóre nedal ani Josef, ani Vladislav, nýbrž Jaroslav, který se také zapsal do listiny střelců a upravil na konečných 7:5! Jeho branka byla totožné jako ta druhá Dvořákova.

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Smrčina Horní Planá
Petr Schönkypl, hráč: Zápas jsme začali velmi dobře a ve velkém vedru, jsme ho zvládli. Ale opět naše druhé poločasy, ty nám moc nejdou. Jinak mančaft zahrál dobrý zápas.

TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek, hráč: I přes špatný začátek zápasu jsme se na soupeře neustále dotahovali. Kdybychom po individuálních chybách neinkasovali góly, zápas mohl dopadnout úplně jinak. Musíme se soustředit na poslední dva zápasy, uhrát 3 body a udržet se na nesestupové pozici.



Sestavy


TJ Smrčina Horní Planá
M. Taranza [-] - P. Schönkypl [-] , T. Komžák [-] , P. Trančík [-] , V. Ryneš [-] , A. Kvasnička [-] , R. Bauer [-] , J. Oškrda [-] , M. Bednář [-] , T. Klik [-] , M. Truhlář [-]

TJ Sokol Přídolí
P. Mittasch [-] - J. Písko [-] , J. Písko [-] , M. Brož [-] , D. Nguyen [-] - B. Kepych [-] , M. Štěpánek [-] , J. Písko [-] - R. Radykhovskyy [-] , D. Dvořák [-] , J. Štěpánek [-] -

Hráči zápasu: R. Bauer , M. Bednář - D. Dvořák , R. Radykhovskyy .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Adamovič Jiří - BAJČÍK Petr (N), STEIDL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.