Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

20.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kájov veze tři body z Nové Vsi


Branky


0

Kájov se trápí se sestavou a nejinak tomu bylo v Nové Vsi. Ta hraje na jaře dobrý fotbal, ale tentokrát to na body nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky během dvanácti minut

Kájov opět nastoupil ve značně pozměněné sestavě, neboť mu chybělo několik hráčů. Ti, kteří nastoupili, měli co napravovat, neb v minulém kole dostal Kájov desítku doma s Horní Planou. 

 

Začátek utkání ale vyšel lépe domácímu celku, když již ve druhé minutě Klein našel za obranou Kájov hlavu Tomáše Březiny, který využil špatného vyběhnutí hostujícího brankáře a poslal Novou Ves do vedení - 1:0!

 

To však trvalo pouhých pět minut, protože v sedmé minutě rozehrával Kájov autové vhazování. Dlouhý aut se dostal až ke kapitánu hostí Jiřímu Němcovi, který umístěnou střelou levou nohou vyrovnal na 1:1!

 

A ani vyrovnaný stav netrval dlouho. Ve dvanácté minutě se totiž povedlo Kájovu otočit skóre zápasu. Doubkův křižný pas se dostal až k Luigi Kolajovi, který napálil míč z voleje přesně k tyči a poslal hosty do vedení - 1:2!

 

Zbývající půl hodina hry nabídla ještě dva sporné penaltové momenty. Ten první Frühbauera zůstal bez povšimnutí a ten druhý Bauera vytáhl rozhodčí Janda ven z pokutového území. Kájov se tedy ani jedné penalty nedočkal.

 

Více se už ale nestalo a hosté šli tedy do kabin veselejší. První poločas vyhráli 1:2.

Domácí vyrovnali, ale Kájov si vzal za chvíli vedení zpět

Ve druhém poločase domácí vystřídali útok, když za Fischera nastoupil Vlastimil Borovka a brzy se mu podařilo vyrovnat. Dlouhý míč z autového vhazování napálil z voleje a rozvlnil síť za zády Galka - 2:2! 

 

Hosté odpověděli o čtyři minuty později, kdy trestný kop Žilavého našel na zadní tyči hlavu Michala Anderleho, který vrátil Kájovu vedení - 2:3!

 

Domácí hrozili zejména po dlouhých autových vhazováních, podobně jako islandští fotbalisté na EURU a Kájov těžil z chyb novoveské obrany.

 

V závěru utkání se domácí snažili srovnat skóre, ale otevřené obrany využili kájovští fotbalisté. Rychlý brejk hostí přišel v 80. minutě, kdy Kolaj předložil míč Igoru Didkivskému, který přesnou ranou placírkou upravil na konečných 2:4!

 



Ohlasy k zápasu


FK Nová Ves - Brloh B
Václav Loucký, hráč: Zápas jsme začali rychlým gólem, ale poté jsme polevili a soupeř toho využíval. Snad se nám příští zápas bude dařit více.

TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec, trenér: Tentokrát to bylo zodpovědně odvedené utkání od všech na hřišti a s výborným výkonem ve středu pole - Didkivskij Igor.



Sestavy


FK Nová Ves - Brloh B
J. Černý [-] - R. Postl [-] , R. Klein [-] , N. Frühbauer [-] , J. Šusta [-] - L. Veverka [-] , T. Březina [-] , P. Cába [-] - M. Tejko [-] , L. Palkoska [-] , M. Fischer [-]

TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - V. Žilavý [-] , J. Němec [-] - J. Čer [-] , R. Novotný [-] , J. Baláž [-] , P. Doubek [-] , S. Werner [-] , I. Didkivský [-] - A. Didkivský [-] , L. Kolaj [-]

ŽK: 60. F. Bauer , 78. N. Frühbauer - 70. J. Baláž .
Hráči zápasu: I. Didkivský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Janda Jaroslav - POULA Erik (N), KORBEL Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.