2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

18.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

A zase ta Nová Ves! Béčko si tentokrát vyšláplo na Horní Planou


Branky


0

Nová Ves - Brloh B na jaře rozkvétá podobně jako jarní květy. Ze tří předchozích zápasů má bilanci dvě výhry a jedna remíza. To se novoveským hráčům nepovedlo za celý podzim! I Horní Plané se v posledních dvou duelech zadařilo. Dvakrát naplno bodovala. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bednář poslal Horní Planou do vedení

Zápas začala aktivnějí Horní Planá, které výborně vycházela kombinační hra. A také to byla právě ona, kdo otevřel skóre! Ve 32. minutě Marek Bednář šel sám na brankáře Černého, udělal mu kličku a poslal míč do opuštěné svatyně - 0:1!

 

Domácí tým nic moc nepředvedl, když pouze nakopával balóny, které si stoperská dvojice Horní Plané bez problému pohlídala a uklízela je do bezpečí.

 

Horní Planá tedy po prvním poločase těsně vedla a odcházela do kabin veselejší.

Smieško se štěstím vystřelil domácím tři body

Druhé poločasy nemá Horní Planá zrovna dvakrát v oblibě a opět se to potvrdilo. Kombinační hra po zemi se z kopaček hostujících fotbalistů úplně vytratila a přišla na řadu nakopávaná. Divácí si museli připadat jako na tenisovém zápase, když otáčeli své hlavy z jedné strany na druhou a opačně.

 

V 67. minutě se podařilo domácím vyrovnat skóre. Schönkypl špatně přihrál Paraiovi, přihrávku totiž vystihl střídající Petr Cába a vystřelil do protipohybu brankáře Horní Plané, který neměl nárok - 1:1!

 

Domácí po vstřelené brance byli jako pokropeni živou vodou a Smrčinu začali přehrávat. Ta se pouze bránila, což se jí minutu před koncem nevyplatilo. Střídající Slavomír Smieško v závaru před brankou poslal míč směrem na brankáře Taranzu, před kterým jeden z jeho spoluhráčů míč tečoval a Taranza už na změnu směru míče nedokázal včas zareagovat - 2:1!

 

V Nové Vsi se tedy zrodil další velmi překvapivý výsledek.



Ohlasy k zápasu



TJ Smrčina Horní Planá
Petr Schönkypl, hráč: Hrálo se dobře první poločas. Druhý už kluci nezvládají, protože není fyzička a není ten klid na kopačkách. Nebyl to špatný zápas, ale musí se jít za vítězstvím trochu víc a dát tam větší snahu.



Sestavy


FK Nová Ves - Brloh B
J. Černý [-] - J. Anderle ml. [-] , R. Postl [-] , R. Klein [-] , J. Šusta [-] , N. Frühbauer [-] - L. Veverka [-] , T. Březina [-] , J. Vejvoda [-] - V. Borovka [-] , L. Palkoska [-]

TJ Smrčina Horní Planá
M. Taranza [-] - P. Schönkypl [-] , T. Komžák [-] , A. Kvasnička [-] , V. Ryneš [-] , A. Kvasnička [-] , R. Bauer [-] , J. Oškrda [-] , M. Bednář [-] , L. Brůha [-] , L. Parai [-]

ŽK: 72. J. Ševčík .
Hráči zápasu: S. Smieško - M. Bednář .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Petroušek Antonín - VEJVODA Jiří (N), BAJČÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.