V. Rychtář 66. (p.)
1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

18.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krumlov B veze ze Zlaté Koruny velmi cenný bod


Branky


66. V. Rychtář (p.) - 80. M. Štěpán
0

Zlatá Koruna na jaře nepředvádí tak přesvědčivé výkony jako na podzim, ale před tímto duelem byla psychicky posílena o jasné vítězství z kájovské půdy, kde vyhrála 5:1. Slavoj opět řešil problémy se sestavou a do Zlaté Koruny odcestoval pouze v 11 hráčích, což se mu ve druhém poločase vymstilo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sláma netrefil úplně prázdnou klec, poté se nic zásadního už nedělo

Hned v úvodu mohla jít Zlatá Koruna do vedení po obrovské minele hostujícího brankáře Šveca, kterého o míč obral Sláma, ale nepochopitelným způsobem z malého vápna netrefil úplně prázdnou branku.

 

Další minuty se prakticky vůbec nic nedělo, hra se odehrávala po většinu času ve středu hřiště, kde se oba týmy střídaly v držení balónu. Druhá šance utkání přišla až ve 33. minutě, kdy napřáhl z levé strany Homer, ale jeho pokus konečky prstů vytěsnil Švec na roh.

 

Více se v první půli nedělo a diváci nebyli příliš spokojeni s předvedenou hrou svých miláčků.

 

 

Hosté i v deseti vyrovnali, minisouboj Homera se Švecem pokračoval...

Obraz hry se nezměnil ani ve druhé polovině. Hosté výborně bránili, avšak také využili každou chvilku pro rychlý protiútok. Ze hry však měli více domácí. Možná i proto, že Krumlov hrál celý druhý poločas v deseti mužích. Vinou bylo zranění jednoho z hostujících fotbalistů a nedostatek náhradníků, respektive žádný.

 

V 58. minutě se pěknou střelou prezentoval Homer, ale Švec ho vychytal i podruhé.

 

Osm minut nato přišel důležitý moment zápasu. Krumlovský obránce zahrál ve vápně rukou a rozhodčí Adamovič odpískal pokutový kop proti Slavoji. Míč si postavil Rychtář a svým třiadvacátým gólem v sezóně poslal Zlatku do vedení - 1:0!

 

Deset minut před koncem se hosté usadili na delší dobu před branku domácích a hned toho využili. Přihrávku na pravou stranu převzal nabíhající pravý obránce M. Štěpán a střelou na zadní tyč srovnal na 1:1!

 

O pár chvil později, konkrétně v 82. minutě, se potřetí střelecky prezentoval Homer, ale opět na Švece nevyzrál. V tomto minisouboji bylo jasno. M. Homer 0-3 V. Švec.

 

Hosté už vyhlíželi konec zápasu, ale nakonec mohli sami rozhodnout. Po faulu Gajdoše před vápnem zahrával Šváb přímý kop z ideální pozice, ale v poslední šanci zápasu trefil pouze zeď.

 

Body si tedy oba celky rozdělily.

 



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
František Gallistl, trenér: Zápas s minimem šancí na obou stranách a nakonec zasloužená dělba bodů. I když se hostí k zápasu scházeli na poslední chvíli, za předvedený výkon si bod určitě zasloužili.

FK Slavoj Český Krumlov B
Zdeněk Šváb ml., trenér: K zápasu jsme se sešli v jedenácti, když se jeden hráč omluvil osm minut před výkopem a dva vůbec nezvedali telefony a to se ještě v první půli zranil Śťastný, tak se hrálo v devíti na hřišti celý druhý poločas. Už nevím jak komunikovat s takovými s prominutím " idioty ". K zápasu. Na vlastním vápně jsme zaparkovali autobus, který se domácím nepodařilo překonat, tak jenom nakopávali balony s kterými jsme neměli větší problém a v klidu se soustředili na obranu a snažili se o rychlé brejky, když se jeden takový podařil, bylo vyrovnáno. Docela mě domácí překvapili, že nezareagovali na fakt, že je nás o jednoho míň a stále hráli vzadu na čtyři beky, což nám i pomohlo.Děkuji všem co na hřišti makali, jak starým dědkům, tak dorostencům, kteří ještě v neděli hráli svůj zápas.



Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - T. Weinhard [-] , M. Homer [-] , J. Sláma [-] , V. Rychtář [-] , P. Zayml [-] , J. Tybitancl [-] , D. Steinocher [-] , V. Ohnsorg [-] , T. Gajdoš [-] , P. Král [-]

FK Slavoj Český Krumlov B
V. Švec [-] - J. Čabaj [-] , K. Šťastný [-] , Z. Šváb [-] , M. Pliška [-] , J. Čermák [-] , J. Lach [-] , M. Ješina [-] , M. Štěpán [-] , D. Trapl [-] , M. Švec [-]

ŽK: 78. J. Sláma , 90. T. Gajdoš .
Hráči zápasu: V. Švec , J. Čabaj .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Adamovič Jiří - CÁBA Pavel (N), CÁBA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.