FOTO: Dolní Dvořiště si hladce poradilo s Frymburkem B


Branky


0

Frymburské béčko hrálo současně s áčkem, a tak bylo jasné, že nikdo z A týmu v Dolním Dvořišti nenastoupí. Domácí již tradičně předvedli ofenzivní fotbal, ale také festival zahozených šancí. Report je zpestřen bohatou fotogalerií od Simony Pechové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Juhaňák snížil, Zeman poté neproměnil penaltu

Frymburští přijeli do Dolního Dvořiště bez jediné posili z A týmu a hned to bylo znát.

 

Už v první minutě si mohli domácí diváci zakřičet gól, kdyby Zemanova střela po krásném pasu Kotlára šla o pár centimetrů níž, takhle orazítkovala pouze břevno. 

 

V další šanci se objevil Plosz, který utekl po lajně, odkud hledal lépe postaveného spoluhráče ve vápně, ale našel jen rukavice Čábely. Ty našel také Hajdák v šestadvacáté minutě, když napřáhl z dobrých pětadvaceti metrů. Brankář Frymburku ale míč pouze vyrazil ke Kotlárovi, který poslal domácí do vedení - 1:0!

 

36. minuta a druhý zásah v síti Čábely! Krásnou střelou pod břevno se prezentoval Krenauer2:0!

 

Šanci na snížení měl mladičký Pavlík, který obešel tři hráče a když už se nadechoval ke střele, tak mu míč vypíchl domácí stoper a z šance nebylo nic.

 

Pár minut nato se domácí radovali z branky, tu ale překazil zvednutý praporek nad hlavou pomezního rozhodčího, a tak branka být uznána nemohla.

 

Snížení příšlo až tři minuty před pauzou, kdy Malina přetlačil v souboji Zemana, rozehrál rychlý protiútok na jehož konci byl Juhaňák, který poslal míč do sítě i přes to, že byl faulovaný - 2:1!

 

V posledních vteřínách první půle rozhodčí Kemény odpískal pokutový kop proti Frymburku. Tím ale pohrdl Zeman, kterého vychytal Čábela.

 

D. Dvořiště spustilo ofenzivní smršť

Druhý poločas začal lépe Frymburk, ale nemohl se probít přes výborně bránící domácí hráče. Ti se probudili zhruba po deseti minutách a hned z toho bylo několik tutovek!

 

Tu největší měl Hošek, kterého našel krásnou přihrávkou před prázdnou bránu mladíček Seyman, ale Hošek jednoduchým gólem pohrdl.

 

Po hodině hry přišel třetí zásah za zády Čábely. Krenaerův trestný kop tečoval Plosz a domácí vedli už o dvě branky - 3:1!

 

Pět minut nato si Seyman s Hoškem zopakovali akci starou pár minut a druhý jmenovaný skóroval počtvrté - 4:1!

 

V dalších šancích se poté objevili Pecha, Krenauer a mladík Tesař, ale ani jednomu se nepovedlo skórovat.

 

Skórovat se ale povedlo na druhé straně tři minuty před koncem utkání. Po přímém kopu korigoval na konečných 4:2 M. Neumann.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák, trenér: I když hra z naší strany nebyla nějak oslnivá, tak povinnost v podobě tří bodů byla splněna. Jako každý zápas jsme se dostávali do vyložených šancí, ale opět jsme vyhořeli v koncovce. Vítězství mohlo být daleko vyšší než jakým výsledkem zápas skončil. Radost nám udělal Plosz, kterému se zápas povedl.

FC Šumava Frymburk B
František Malina, hráč: Myslím si, že výsledek pro nás není špatný, výborně zachytal Čábela. Pozitivní je, že jsme se dokázali sejít, i když hrálo zároveň áčko. Dvořiště bylo v tomto utkání favoritem, a to také potvrdilo. Musíme se soustředit na další utkání se Světlíkem, na které se všichni těšíme a především mu chceme vrátit porážku z podzimu.



Počet diváků: 65. Rozhodčí: Kemény Zdeněk - FAFL Jindřich (N), MATUŠ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.