0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2017 17:30

15.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk B jasně podlehl Malontům, ty dál stoupají tabulkou vzhůru


Branky


25. M. Kouba , 31. M. Beneda , 36. T. Faltus , 49. M. Kouba
0

Velké problémy se sestavou měl domácí Frymburk. V jedenácti lidech totiž odehrál pouhých dvacet pět minut a na konečném výsledku to bylo hodně znát, i když domácí nepředvedli špatný výkon.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráli skoro celý poločas v deseti, pak přijel brankář Čábela

Frymburští nastoupili do utkání pouze v deseti lidech, ve kterých odehráli skoro celý poločas. Těsně před přestávkou pak přijel brankář Čábela a vystřídal mezi třemi tyčemi Malinu, který šel hrát do pole.

 

Oba týmy měly hned ze začátku veliké šance na vstřelení branky, ale oba gólmani si s nimi poradili nebo pokusy střelců neohrozily branku. 

 

O několik minut později měl stoprocentní šanci domácí kanonýr Rillich, ale Bílý ho vychytal. Na druhé straně pak Malonty kopaly přímý kop, který ale Malina vyrazil.

 

Jako jediní v první půli pálili do sítě malontští hráči a všechny tři branky byly jako přes kopírák. Kouba, Beneda i Faltus šli totiž na Malinu úplně osamoceni a bezpečně proměnili. Domácí brankář mohl s nájezdy zkušených malontských hráčů něco udělat.

 

Poločasový výsledek byl tedy 0:3!

 

Problémy se sestavou pokračovaly...

Frymburští sice do druhého poločasu nastoupili v jedenácti lidech, ale jeden z hráčů musel v průběhu poločasu opustit hřiště, protože musel do práce. Opět tedy "Benfika" hrála v deseti.

 

V prvních minutách se do šance dostali hosté, ale všechny Čábela zlikvidoval. Frymburk měl poté pár akcí, které volali po gólů, ale do sítě míč nedostal.

 

Naopak Malonty trestaly a přidaly čtvrtý gól, který padl po akci, která začala soubojem na půlce a malontští pak šli tři na jednoho obránce domácích. Akci zakončoval svou druhou brankou v utkání Kouba 0:4!

 

Frymburk se nadále snažil s výsledkem něco udělat, ale neúspěšně. Malonty vstrelily ještě pátý gól, ale jejich útočník se ocitl v ofsajdovém postavení, tak branka nemohla být uznána.

 

Malonty tedy ve Frymburku zvítězily 4:0.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk B
František Malina, hráč: Řekl bych, že soupeř nebyl lepší pouze dával góly z šancí, které si vytvořil, což my nedokázali. Dokonce i hráči hostů uznali, že jsme si nějaký ten gól zasloužili. Výsledek 4:0 je celkem krutý za náš výkon, ale bohužel takový je fotbal. Určitě se u nás nezměnila situace s nedostatkem hráčů, a to si myslím, že se ani nezmění. Hrát v deseti doma je opravdu ostuda.




Sestavy


FC Šumava Frymburk B
V. Čábela [-] - M. Městecký [-] , S. Budík [-] , F. Fatura [-] , P. Tichovský [-] , F. Malina [-] , T. Kaňa [-] , M. Juhaňák [-] , E. Koršala [-] , J. Vinecký [-] , J. Rillich [-]

TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - T. Kéri [-] , A. Preusler [-] , M. Beneda [-] , R. Svatoň [-] , D. Svatoň [-] , M. Kouba [-] , T. Faltus [-] , R. Tomáš [-] , V. Žalud [-] , K. Beutl [-]

Místo: Frymburk. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Adamovič Jiří - RIBÁR Jan (N), MERTL Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.