Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2017 17:00

15.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smrčina napravila zaváhání z minulého zápasu a Dolní Dvořiště porazila


0

Smrčina měla úžasný start do zápasu, když během dvanácti minut vstřelila dvě branky. Na ty už Dolní Dvořiště odpovědět nedokázalo a v Horní Plané prohrálo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bednář poslal Horní Planou do vedení

Již ve druhé minutě vstřelil gól Marek Bednář, který prostřelil brankáře Posla po samostatném úniku - 1:0! 

 

Domácí Smrčina pokračovala v aktivní hře a ve dvanácté minutě se radovala z branky podruhé! Adam Kvasnička vystřelil z hranice velkého vápna a střelou k tyči nedal brankáři šanci - 2:0!

 

Ve 30. minutě postupoval Tadeáš Zeman z levé strany sám na brankáře Taranza, ale jeho pokus levou nohou za zády brankáře neskončil.

 

Další minuty přinesly několik střel na obou stranách, ale bez gólového efektu. Planá šla tedy do kabin za stavu 2:0.

Kvasnička dal domácím klid na kopačky

Důležitý moment ve druhém poločasu přišel v 53. minutě. To totiž Adam Kvasnička vstřelil svou druhou branku v utkání a dal Smrčině klid na kopačky - 3:0! Branka padla po akci Klika, který pronikl hostující obranou, místo střely volil nahrávku na vápno, kde Kvasnička umístěnou střelou mezi dvěma hráči Dolního Dvořiště rozvlnil síť.

 

Další průběh zápasu byl spíše vyrovnaný. Dolní Dvořiště vsázelo na dlouhé nakopávané balóny, které domácí obrana bezpečně kryla. 

 

V samotném závěru, konkrétně čtyři minuty před koncem se Dolní Dvořiště dočkalo branky, jejím autorem byl Michael Tesař, který snížil na konečných 3:1!

 

Pro Dolní Dvořiště to byla druhá porážka během tří dnů a na jaře již šlo o třetí ztrátu bodů v řadě.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Smrčina Horní Planá
Petr Schönkypl, hráč: Tento zápas se zvládl dobře. Byla velká marodka, tak jsme to museli nějak postavit. Vyšel nám úvod zápasu a po gólech Bednáře a dvou gólech Adama Kvasničky to už pak bylo dobře dohrané. Soupeř to jen nakopával a to jsme si pohlídali. Vzadu zahrál nejlepší zápas Komžák. Na jeho věk to bylo moc dobře zahrané a zaslouží si velkou pochvalu. Po minulém zápase musím pochválit celý mančaft. Ukázali, že když chtějí, tak umí. Dneska spokojenost.

FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák, trenér: Bohužel musím akorát blahopřát domácím. Potrestali nás z brejků a my už neměli sílu to dotáhnout. Kluci aspoň bojovali a chtěli se s tím poprat, ale bohužel to dneska nešlo. Radost nám udělal mladíček Íba a naši věrní fans, který v tom psím počasí vážili takovou dálku jet. Černý víkend je za námi a my už se musíme soustředit na další zápas.



Sestavy


TJ Smrčina Horní Planá
M. Taranza [-] - T. Komžák [-] , P. Trančík [-] , P. Schönkypl [-] , A. Kvasnička [-] , V. Ryneš [-] , A. Kvasnička [-] , J. Oškrda [-] , M. Bednář [-] , T. Klik [-] , L. Brůha [-]

FK Dolní Dvořiště
J. Posel [-] - M. Vančura [-] , J. Říha [-] , M. Hajdák [-] , J. Macanovič [-] - M. Marek [-] , V. Kotlár [-] , J. Kubík [-] , L. Plosz [-] - J. Krenauer [-] , T. Zeman [-]

ŽK: 25. A. Kvasnička , 44. J. Oškrda , 89. P. Trančík - 38. J. Kubík , 76. L. Plosz .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Marek Jan - BAJČÍK Petr (N), FAFL Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.