R. Durda 36. (p.)
M. Zvěřina 45.
2:4
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 14:00

25.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B zaskočily Horní Újezd


Branky


36. R. Durda (p.) , 45. M. Zvěřina - 40. J. Vochyán , 59. V. Bulant , 62. L. Mareček , 84. L. Mareček
0

Nečekanou výhrou skončil zápas v Horním Újezdu, kde domácí nestačili na rezervu Okříšek a podlehl jí 2:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli v závěru půle dvakrát do vedení

 

Domácí byli od první minuty lepším týmem a hosté se pomalu nedostali za půlící čáru. Do velkých šancí se dostal Čermák, ale ani jeden ze tří nájezdů nedokázal proměnit. Jeden pokus v podobě samostatného uniku dostal po Durdově přihrávce Kaláb, ale ani ten nedokázal míč dostat za brankářova záda.  Na první gól se čekalo do 36. Minuty, když Durda proměnil pokutový kop. Ve 40. minutě udělal chybu domácí Zvěřina a hosté z úniku dva na jednoho z ničeho nic vyrovnali Vochyánem na 1:1. Ale přesto šel Újezd do kabin s jednogólovým náskokem. Ve 45. minutě našel ve velkém vápně Ošmera dlouhým pasem Durdu, který posunul míč na Zvěřinu a ten již neměl problém dostat míč do prázdné branky 2:1.

 

Hosté otočili zápas ve svůj prospěch

 

Druhý poločas začal jak ten první, když ve velké šanci nedokázal z malého vápna trefit Čermák úplně prázdnou branku.  Poté si ještě jeden nájezd zkusil Kaláb, ale mířil jen do tyče. To mohlo domácí mrzet, protože ihned z protiútoku vyrovnal po zmatku v obraně Bulant. O dvě minuty později se ze hry poroučel domácí Sláma, který jako poslední hráč hasil brejk hostů faulem a po zásluze viděl červený kartónek. Šílenou pětiminutovku pro domácí zakončil nenápadnou střelou z rohu velkého vápna Mareček a hosté rázem vedli 3:2. Od této chvíle to byli Okříšky, které měli navrch a přisoudili domácím roli diváka. Pojistku v podobě čtvrtého gólu přidal v závěru utkání, po chybě obrany a proměněním samostatného úniku opět Mareček.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: V první půlce jsme byli jasně lepší, ale to co jsme nedokázali proměnit, se jen tak nevidí. Do druhé půlky jsme nastoupili jako by se nemohlo nic stát a opět nedůraznou koncovkou jsme hosty nechali ve hře. Ti toho využili a otočili utkání ve svůj prospěch.




Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Zvěřina [-] , L. Sláma [-] , M. Čermák [-] , M. Václavek [-] , J. Kučera [-] , R. Durda [-] , T. Kaláb [-] (71. M. Veselý [-] ) , M. Řezáč [-] , K. Kresa [-] , M. Ošmera [-]

SK Huhtamaki Okříšky B
M. Hvězda [-] - V. Němec [-] , L. Mareček [-] , D. Koreš [-] , F. Koreš [-] , T. Binka [-] , V. Bulant [-] , M. Večeřa [-] , J. Dokulil [-] , K. Vostal [-] , J. Vochyán [-]

ŽK: 52. M. Večeřa . ČK: 61. L. Sláma .
Hráči zápasu: L. Mareček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KUDLÍK Radim - JÁN Jiří, PALÍK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.