3:2
(2:0)
68. R. Kafka (p.)
85. L. Kašpárek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd si vyšlápl na Výčapy


Branky


10. R. Durda , 36. P. Míča , 49. R. Durda - 68. R. Kafka (p.) , 85. L. Kašpárek
0

Fotbalisté Výčap nečekanou prohrou v Horním Újezdu přišli asi definitivně o šanci zabojovat o postup do kraje

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát udeřili

 

V derby hraném za krásného počasí vstoupili aktivněji hosté, ale z úvodního tlaku si nic nevytvořili a tak udeřilo na druhé straně. Sláma hodil dlouhý aut do vápna, kde se Durda zbavil obránce a tečovanou střelou poslal domácí v 10. minutě do vedení 1:0. Poté se hra příliš nezměnila, hosté nadále drželi míč více na svých kopačkách, ale na domácí hrající dobře v bloku nedokázali nic vymyslet.  V 36. minutě se připomněli domácí a to hned gólově. Durda uvolnil na velkém vápně Čermáka, který našel v ještě lepší pozici Míču a ten si počkal, až Krátký padne na zem a střelou pod břevno zvýšil na 2:0. Výčapy se snažili hrát více dopředu, ale domácí obrana v čele s Václavkem a Ošmerem jim až na pár rohů a střel ze střední vzdálenosti více nedovolila.

 

Domácí uhájili vedení, Radek Durda vsítil stý gól za Horní Újezd

 

Do druhé půlky vstoupili lépe domácí, když po centru Čermáka měl gól na hlavě Řezáč, ale bravurní zákrok vytáhl Krátký. Domácí to ale mrzet nemuselo. Ve 49. minutě vyslal Čermák krásnou přihrávkou mezi obránce Durdy, který se zbavil posledního obránce a v samostatném nájezdu zamířil přesně k tyči, čímž vstřelil 100. gól v dresu Horního Újezdu a zvýšil na 3:0. Hosté se dostali do zápasu v 68. Minutě, když Kafka proměnil nařízenou penaltu. Výčapům narostli křídla a hned v 73. minutě se po rohovém kopu objevil ve velké šanci Semerád, ale Hradecký po jeho hlavičce předvedl krásný zákrok a vyboxoval míč do bezpečí. Domácím mohl dvou brankové vedení vrátit Řezáč, ale jeho pokus z velkého vápna zastavila tyč Krátkého branky. Na drama bylo zaděláno v 85. Minutě, když se z velkého vápna trefil přesně hostující Kašpárek 3:2. Závěr si ale domácí pohlídali a oplatili Výčapům porážku z podzimu.

 



Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - J. Pivoňka [-] (46. K. Kresa [-] ) , L. Sláma [-] , M. Čermák [-] , M. Václavek [-] , M. Ošmera [-] , R. Durda [-] , T. Kaláb [-] , M. Řezáč [-] , M. Veselý [-] , P. Míča [-]

Sokol Výčapy
L. Krátký [-] - M. Semerád [-] (57. N. Kuchera [-] ) , L. Loucký [-] (46. L. Kašpárek [-] ) , O. Pánek [-] , M. Semerád [-] , T. Pecka [-] , R. Kafka [-] (83. J. Kopeček [-] ) , R. Macek [-] , T. Matoušek [-] (46. D. Matoušek [-] ) , V. Nikrmajer [-] , J. Dolák [-]

ŽK: 88. L. Kašpárek , 89. D. Matoušek .
Hráči zápasu: P. Hradecký .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: KALINA Oldřich - BRADA Tomáš, KREJČA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.