1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice prohrály až gólem z nastavení


Branky


0

Čáslavičtí fotbalisté na domácí půdě proti Lipníku sahaly alespoń po bodu, ale nakonec rozhodli hosté gólem v nastavení

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě rychlé branky na obou stranách

Čáslavice přivítali na svém hřišti Lipník, který již může dohrávat zbytek sezóny v klidu. Naopak Čáslavice budou nejspíš muset spoléhat jen na to, že budou o soutěž níž padat jen dva týmy, protože se k jedenáctému místu vůbec nepřibližují a na jaře zatím získaly pouhé čtyři body. Podzimní zápas skončil výhrou Lipníku 2:1. Zápas začal svižně a padly hned dvě rychlé branky na obou stranách. V 9. minutě nejprve poslal hosty do vedení Radim Fišer, aby o dvě minuty vzápětí vyrovnal Kamil Vybíral na 1:1. Potrom se trochu hra uklidnila a do konce poločasu už byli obrany až na některé vyjímky nepropustné.

Hosté rozhodli v nastavení

Druhý poločas mohl přinést změnu skóre na obou stranách, ale když už to vypadalo na dělbu bodů v nastaveném čase se prosadil Rudolf Šťáva a zajistil nakonec hostům všechny tři body.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
M. Hobza [-] - J. Mach [-] , P. Klika [-] , M. Busta [-] , J. Hanzal [-] (90. T. Rygl [-] ) - P. Růžička [-] , A. Roupec [-] (66. M. Klika [-] ) , J. Vecheta [-] - L. Rubák [-] , J. Kopl [-] , K. Vybíral [-] (63. P. Bednář [-] ) -

Hajduk Lipník
M. Skoumal [-] - T. Pokorný [-] , T. Brabenec [-] , R. Šťáva [-] , J. Procházka [-] (46. M. Tretera [-] ) , J. Jonáš [-] (80. J. Fňukal [-] ) , R. Fišer [-] (71. P. Pokorný [-] ) , A. Kisela [-] , A. Matoušek [-] , V. Krotký [-] , A. Rohony [-]

ŽK: 30. M. Busta , 50. A. Roupec - 75. A. Kisela .
Hráči zápasu: K. Vybíral - R. Šťáva .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: NERAD Jiří - KŘÍŽ Ivo, KŘÍŽ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.