5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studenec se chytil až s Čáslavicemi


Branky


10. F. Komárek , 42. O. Vrba , 56. J. Strnad , 72. J. Strnad , 74. K. Mrňa
0

Špatné výkony Studence odnesli až hráči Čáslavic, kteří si dovezli domů pětigólový příděl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili až v závěru

Ve 3. minutě přišla ztráta míče domácích. Vecheta udělal menší slalom, vystřelil, Pěnčík vyrazil na břevno a ven. V 9. minutě přišla akce po ose Strnad-Mrňa K.- Vrba střela po zemi - mimo. V 15. minutě Nejedlý centroval z levé strany do malého vápna, Nováček pouze na tyč a ven. V 16. minutě Strnad uvolnil Nováčka na hrotu, jeho lob pozvedl brankář Hobza nad svatyni. Ve 42. minutě se Vrba dostal k míči až před brankářem, klička, střela po zemi a gó -1:0l. Ve 42. minutě pokus Vyhnálka Pěnčík kryl.. Ve 45. minutě po závaru před bránou hostí se míč dostal k Nováčkovi, jeho střela šla do tyče a pak k brankáři.

Domácí ve druhé půli již kralovali

Ve 48. minutě šance Strnada a jeho pokus o jesle brankáři skončili nezdarem. V 53. minutě šance Nejedlého bez využití. V 56. minutě pár kliček Nováčka, přihrávka Strnadovi, pohodlně na 2:0. V 60. minutě trestný kop zahrál Roupec - mimo bránu. V 66. minutě chybný výkop  Hobzy trefil Strnada, odražený míč se dostal k Vrbovi, Jeho střela mimo bránu. V 68. minutě trestný kop  Rubáka skončil v koši Pěnčíka. V 72. minutě výkop domácího brankáře prošel přes chybujícího stopera Kliky až k  osamocenému Strnadovi, klička brankáři Hobzovi a skóre 3:0.  V 74. minutě domácí vhazovali na půlce po levé straně, Strnad naservíroval míč před bránu Mrňovi K. který prostřelil brankáře -4:0.  V 77. minutě  střídající Kryštof poskytl šanci Komárkovi, který upravil skóre na konečných 5:0 pro domácí.  

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Studenec
Čonka Josef, trenér: Převahu ve druhé půli jsme vyjádřili i střelecky.




Sestavy


TJ Sokol Studenec
L. Pěnčík [-] - T. Nejedlý [-] (81. F. Hájek [-] ) , J. Buršík [-] , J. Holoubek [-] , V. Kučerňák [-] - J. Strnad [-] (75. R. Kryštof [-] ) , M. Nováček [-] (87. M. Chalupa [-] ) , M. Mrňa [-] , P. Matějek [-] , O. Vrba [-] (70. F. Komárek [-] ) , K. Mrňa [-] -

FK Čáslavice-Sádek
M. Hobza [-] - M. Busta [-] , P. Klika [-] , J. Mach [-] , J. Hanzal [-] - J. Vecheta [-] , T. Rygl [-] (88. D. Souček [-] ) , P. Růžička [-] , A. Roupec [-] - L. Rubák [-] , P. Vyhnálek [-] -

ŽK: 52. T. Rygl .
Hráči zápasu: J. Strnad .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: SVOBODA Libor - PAVELEC Vojtěch, VALA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.