3:2
(2:1)
18. M. Vahila (p.)
70. M. Vahila (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 14:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krize Rokytnice pokračuje


Branky


32. V. Bastl , 35. V. Bastl , 61. V. Bastl - 18. M. Vahila (p.) , 70. M. Vahila (p.)
0

Rokytnice v 19. kole OP zavítala do Okříšek s jasným cílem. Prolomit sérii tří proher. Oslabené Okříšky otočily zápas a mohly se tak radovat z důležité výhry v bojích o sestup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili vývoj první půle ve svůj prospěch

Do utkání vstoupili lépe hráči z Rokytnice, u kterých byla vidět chuť po vítězství. Snaha se vyplatila a v 18. minutě rozhodčí Kaňka nařídil pokutový kop za ruku domácího hráče po centru Štorka. K penaltě se postavil Vahil'a a s přehledem proměnil. Ve 26. minutě přišla pro domácí další rána, tentokrát v podobě červené karty pro Moláka. Domácí se avšak ani v deseti hráčích nevzdávali a během tří minut, v 32. a 35. minutě, zásluhou Bastla otočili skóre.

Hosté pouze snížili z penalty

Do druhého poločasu nastoupil hostující tým s chutí získat zpět vedení a s čerstvým hráčem Ferklem, který bohužel musel po deseti minutách na hřišti střídat vinou zranění. Hosté zvyšovali tlak, ale nastal problém jako v předchozích duelech - problém se zakončením. V 61. minutě završil svůj výkon hattrickem Bastl a Okříšky již vedly o dva góly. Po faulu na hostujícího L. Hakla nařídil sudí v 70. minutě druhou penaltu, kterou opět proměnil Vahil'a. Hráči z Rokytnice se silně hnali za vyrovnáním, ale Okříšky si své vedení dokázaly udržet.



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky B
Paděra Jiří, trenér: Dneska jsme určitě lepším týmem nebyli, ale naší bojovností jsme konečně urvali všechny body i díky výbornému výkonu našeho gólmana a třem gólům Víti Bastla.




Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Ferdan [-] - V. Bastl [-] (88. D. Richter [-] ) , R. Salát [-] , Š. Novotný [-] , M. Kšír [-] (79. L. Mašek [-] ) , J. Dokulil [-] (67. L. Mareček [-] ) , M. Zeman [-] , M. Večeřa [-] , T. Binka [-] , R. Dokulil [-] , P. Molák [-]

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - M. Vahila [-] , M. Štork [-] (77. J. Herbrych [-] ) , J. Bílek [-] , O. Dalecký [-] (46. R. Ferkl [-] ) , L. Hakl [-] , J. Syrový [-] , J. Hakl [-] , R. Sochna [-] , O. Štefánek [-] , M. Prokeš [-]

ŽK: 10. P. Molák , 28. Š. Novotný , 86. M. Večeřa - 55. M. Vahila , 77. O. Štefánek . ČK: 26. P. Molák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KAŇKA Josef - FŇUKAL Lubomír, KALINA Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.