Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 10:15

18.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd loupil v Čáslavicích


Branky


14. J. Kopl , 58. J. Kopl - 15. M. Zvěřina , 19. R. Durda , 26. R. Durda , 32. M. Čermák , 40. M. Řezáč , 79. R. Durda
0

Čáslavice v důležitém zápase o udržení v soutěži nedokázaly využít domácího prostředí a podlehly vysoko Hornímu Újezdu 2:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli sice dovedení, ale první půli jasně prohráli

Do Čáslavic přijel Horní Újezd posilněn domácí výhrou nad Mohelnem. Byl to zároveň souboj dvou týmů bojující o záchranu, kde ani třetí tým od spodu tabulky nemá jistotu setrvání v soutěži. A právě tuto pozici zaujímají Čáslavice, které ztrácejí na nejbližšího protivníka tři body. A tím je právě soupeř z Horního Újezdu. Čáslavice tak nutně čekají na první jarní výhru. Na podzim se Čáslavicím v Horním Újezdu dařilo, když tam vyhráli 3:1. Domácí tým začal za chladného počasí plnit plány na zisk všech bodů z domácího hřiště, když se ve 14. minutě se trefil domácí střelec Jiří Kopl -1:0. Domácí se však dlouho z vedení neradovali, když hned v 19. minutě trefil kapitán a kanonýr Horního Újezdu Radek Durda -1:1. A tím začala pro domácí gólová pohroma. Radek Durda se totiž prosadil ve 26. minutě podruhé a hosté brzy otočili výsledek ve svůj prospěch -1:2. Domácí tým se ani nestačil nadechnout k odpovědi a Michal Čermák ve 32. minutě zvyšoval již na 1:3. Euforii hostů pak podtrhl ve 40. minutě brankou na 1:4 Martin Řezáč.

Radek Durda završil výhru hostů hattrickem

Ve druhém poločase sice domácí snížili opět Jiřím Koplem v 58. minutě, ale hosté dokázali udeřit ještě dvakrát, kdy se jednou prosadil Marek Zvěřina a v 79. minutě završil hattrick Radek Durda, který se tak přičinil o vysokou výhru svého celku v poměru 2:6.



Ohlasy k zápasu


FK Čáslavice-Sádek
Dítě Lubomír, trenér: Bez dvou hráčů základní sestavy jsme zaslouženě prohráli. Po našich chybách nám hosté ukázali lekci z produktivity.




Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
J. Martenek [-] (46. M. Hobza [-] ) - J. Hanzal [-] , M. Busta [-] , J. Mach [-] , J. Kacetl [-] - J. Vecheta [-] , T. Rygl [-] (46. K. Vybíral [-] ) , A. Roupec [-] , P. Klika [-] , J. Vaníček [-] - J. Kopl [-]

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Veselý [-] , M. Novotný [-] , M. Čermák [-] , M. Zvěřina [-] , M. Ošmera [-] , R. Durda [-] (82. J. Pelán [-] ) , J. Kučera [-] , M. Řezáč [-] , M. Veselý [-] (46. L. Sláma [-] ) , P. Míča [-]

ŽK: 35. M. Veselý .
Hráči zápasu: J. Kopl - R. Durda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HOLÝ Petr - DLOUHÝ Lukáš, MITÁŠ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.