M. Vahila 27. (p.)
1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 16:00

18.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice prohrou se Starčí sesazena z prvního místa


Branky


27. M. Vahila (p.) - 19. M. Kaňka , 61. F. Strouha , 80. M. Vodička (p.) , 90. M. Pislcajk
0

Jeden ze zajímavých zápasů 18. kola OP se odehrál v Rokytnici. K vedoucímu týmu, který zatím na jaře tápe, přijela sousední Stařeč, která se po závěrečném hvizdu mohla radovat z vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízová první půle

Ze začátku utkání ohrožovali hosté domácí bránu, ale ve vyložené šanci Pislcajka vychytal gólman Široký. Rokytnice také hrozila z útoků, ale v 19. minutě se radovali hráči Starče. Kaňka si naskočil na Pislcajkův centr a balón zaklidil za záda gólmana. O pár minut později nastřelila Stařeč tyč, což mohlo za okamžik mrzet. Hráč Starče ve vápně fauloval a sudí Kalina nařídil pokutový kop, který Vahil'a s přehledem proměnil. Do konce prvního poločasu se hrála vyrovnaná partie, a tak se do kabin šlo s výsledkem 1:1.

Stařeč vstřelila další tři branky

Po přestávce byl aktivnějším týmem tým domácích, ale branku ne a ne vstřelit. V 61. minutě vrátil Starči vedení Strouha a Rokytnice tedy musela zvýšit svůj tlak ke vstřelení další branky, avšak stařečská obrana si s útoky domácích hráčů poradila. Během 80. minuty rozhodčí na radu pomezního nařídil pokutový kop. Gólman Široký si sice na balón sáhl, ale Marek Vodička svůj pokus proměnil. Rokytnice se přesto nevzdávala a všechny své síly dala do útoku. Ferkla v šanci vychytal gólman, nebo byly pokusy domácích zblokovány obranou soupeře. V 93. minutě pečetil výhru Starče Pislcajk, který dostal nahrávku po rychlém protiútoku před prázdnou bránu a v pohodě zakončil na konečných 1:4.



Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
M. Široký [-] - D. Kašiár [-] (59. A. Štefánek [-] ) , M. Vahila [-] , J. Syrový [-] , J. Herbrych [-] (73. M. Štork [-] ) , L. Hakl [-] , M. Prokeš [-] , R. Ferkl [-] , J. Hakl [-] , O. Štefánek [-] , J. Bílek [-] (83. J. Veleba [-] )

TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Pislcajk [-] , M. Kaňka [-] (68. S. Jahoda [-] ) , R. Ježek [-] (88. D. Tomek [-] ) , F. Strouha [-] (89. V. Smejkal [-] ) , M. Bříza [-] , J. Zejda [-] , L. Lauš [-] , M. Vodička [-] , M. Vodička [-] , M. Pysk [-]

ŽK: 34. M. Vodička , 39. M. Vodička .
Hráči zápasu: F. Strouha , M. Vodička .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KALINA Oldřich - HOLÍK David, KONVALINA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.