0:9
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 13:30

14.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milan Sova dal Hornímu Újezdu šest gólu


Branky


5. M. Sova , 19. M. Šabatka , 25. M. Sova , 28. L. Tomšíček (p.) , 36. D. Pokorný , 56. M. Sova , 61. M. Sova , 75. M. Sova , 88. M. Sova
0

Blatnice si v Horním Újezdu s chutí zastřílela a i díky šesti brankám Milana Sovi si přivezl domů vysokou výhru 9:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nastříleli v první půli domácím bůra

Do Újezdu přijeli hosté s tím, že chtěli domácímu týmu vrátit porážku 0:3 z prvního kola. Hned od začátku začali diktovat tempo hry a v 5. minutě se jim podařilo otevřít skóre, kdy David Pokorný poslal překrásnou přihrávku mezi obránce ke skórování Milana Sovy a ten se poprvé v utkání nemýlil -0:1. Další branka opět přišla v 19. minutě po parádní kombinaci a na jejím konci stál Marek Šabatka, který střelou na zadní tyč zvýšil na 0:2. Ve 28. minutě se po faulu na Jiřího Trnku ve velkém vápně, trefil z pokutového kopu Libor Tomíšek -0:3. Ve 36. minutě utekl obraně David Pokorný a prostřelil brankáře -0:4. Domácí v první půli neohrozili hostující branku jedinou střelou, a tak opět úřadoval Milan Sova, kdy mu opět přesně přihrál David Pokorný. První půle tak skončila jednoznačně pro hosty z Blatnice v poměru 0:5.

Hosté zůstali i po pauze při chuti

Ve druhém poločase hosté opět hráli kombinační fotbal a po důrazu z rohového kopu se jim podařilo zásluhou Milana Sovy zvýšit na 0:6. Milan Sova si v tomto utkání s chutí zastřílel a do konce zápasu přidal další tři branky a zkompletoval dva hattricky v jednom zápase. Domácí se v celém utkání nedostali do jediné šance, a to i díky skvělé obraně hostů. Za nepříliš fotbalového počasí se hostům podařilo sehrát líbivé utkání s konečným výsledkem 0:9. Díky této výhře se jim podařilo vyhoupnout na třetí místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: V dnešním utkání jsme chtěli navázat na předešle dvě výhry ale v utkání se nám nepodařilo takřka nic. Blatnice dala v úvodu rychlý gól a pak se ji dařilo vše na co sáhla a to nás ještě několikrát podržel Hradecký.

SK Blatnice
Trnka Jiří starší, tenér: Újezd nás v prvním kole doma porazil 0:3, takže jsme jim chtěli tuto porážku vrátit. Hned od úvodu jsme diktovali hru a předváděli jsme pohledné kombinace, domácím jsme v první půli nic nedarovali a nasázeli do přestávky pět branek. Domácí se v první půlce vůbec nedostali k naší bráně. Druhá půle byla opět z naší strany skvělá a Milan Sova opět řádil. Podařilo se nám přidat další čtyři branky a domácí jsme po zásluze deklasovali 0:9.



Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Zvěřina [-] (61. O. Kouřilek [-] ) , M. Veselý [-] (46. M. Veselý [-] ) , M. Ošmera [-] , R. Durda [-] (71. J. Dulovec [-] ) , J. Kučera [-] , K. Kresa [-] (56. J. Pelán [-] ) , M. Řezáč [-] , J. Krčál [-] , M. Václavek [-] , P. Míča [-] (46. L. Sláma [-] )

SK Blatnice
J. Holík [-] - M. Svoboda [-] - D. Lojka [-] , M. Šabatka [-] - J. Šimek [-] (78. T. Cech [-] ) - D. Pokorný [-] (58. M. Trnka [-] ) , L. Šplíchal [-] , L. Tomšíček [-] , M. Sova [-] , M. Karásek [-] , J. Trnka [-]

ŽK: 23. M. Václavek .
Hráči zápasu: L. Šplíchal , M. Sova .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KALINA Oldřich - MITÁŠ Milan, OŠMERA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.