1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

28.kolo, Divize C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kolín získal cenný skalp postupujícího Ústí nad Orlicí


Branky


0

Ústecká Jiskra padla teprve počtvrté v sezóně, Kolín se v závěru soutěže ještě porve o možnou bronzovou příčku...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Kolína v neděli přijel aktuální lídr divizní skupiny C, který si už 3 kola před koncem zajistil postup do ČFL. V Kolíně ale tým z Ústí nad Orlicí tvrdě narazil a z královského města si po prohře 1:0 neodvezl ani bod.

 

 

Modrobílí vstoupili do utkání jako ďasi a soupeře nepustili pomalu za polovinu. Jejich tlak na obranu Ústí byl odměněn ve 20. minutě, to se krásnou trefou prosadil Petr Němeček. Do konce prvního poločasu si Kolínští vypracovali ještě několik příležitostí, ale znovu už ústeckého brankáře Truhláře neprostřelili.

 

 

Ve druhé půli byl Kolín lepším z celků, i když Ústečtí začali trochu vystrkovat růžky. Se všemi výpady si ale skvěle poradila modrobílá obrana i s brankářem Ptáčkem. V utkání už se nikdo jiný neprosadil a branka z poloviny první části rozhodla celý zápas. Po vítězné děkovačce si i autor jediné branky, Petr Němeček, užil s fanoušky na mokrém terénu včetně skandování jeho jména i "rybičku".

 

Autor: Tomáš Šulc / FK Kolín



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Kolín
Jaroslav Havrda (trenér): „My jsme do utkání vstupovali s velkou motivací, abychom odčinili minulé utkání z Vysokého Mýta, které se nám hrubě nepovedlo. Myslím si, že jsme celý týden měli o motivaci postaráno, dokázat našim fanouškům, že jsme fotbal hrát nezapomněli. Samozřejmě stál proti nám silný protivník, ačkoliv to třeba v první půli nevypadalo. Velice kompaktní a hlavně silově vybavený tým. Nebojím se říct, že jsme od první minuty doslova kralovali, protože jsme na ně byli velmi dobře připravení. Odměnou hráčům jsou za dobrý výkon 3 body. Dneska velká spokojenost, samozřejmě ctíme sílu soupeře a toho vítězství si moc vážíme. Dneska bych chtěl hráčům poděkovat, hlavně za splnění taktického plánu, protože jsme se vydali ze všech sil a myslím si, že dneska pro fanoušky, kteří na dnešní utkání dorazili, tak se jim to muselo líbit. Takže za to jim děkujeme a těšíme se na další zápasy."




Sestavy


SK Sparta Kolín
J. Ptáček [-] - P. Němeček [-] (84. M. Volavka [-] ) , M. Vácha [-] (88. O. Bora [-] ) , A. Čapek [-] , P. Jindřich [-] , D. Nešpor [-] , R. Biško [-] , O. Puk [-] , L. Seifert [-] (67. M. Puk [-] ) , D. Brunclík [-] , P. Šourek [-]

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Truhlář [-] - P. Chleboun [-] , O. Skalický [-] (61. J. Souček [-] ) , M. Kukla [-] , M. Coufal [-] (77. T. Chalupník [-] ) , M. Opina [-] (61. L. Smejkal [-] ) , A. Nágl [-] , P. Falta [-] (88. M. Kopecký [-] ) , P. Langer [-] , J. Strnad [-] , Z. Vaňous [-]

ŽK: 61. P. Jindřich , 66. L. Seifert - 26. A. Nágl , 74. J. Strnad .
Počet diváků: 208. Rozhodčí: Košan Martin - KŘÍŽ Jiří, LANGMAJER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.