Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

20.kolo, Divize C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letohrad rozstřílel Kutnou Horu


0

Hattrickem a asistencí se blýskl Kabourek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kabourek u všech tří branek Letohradu

Domácím se v utkání dařilo jak herně, tak střelecky. Již ve druhé minutě zahrávali hosté nepříjemnou standardní situaci, se kterou si domácí brankář poradil. V páté minutě z pravé strany zacentroval Vocel a z druhé strany pálil Nekvinda nad. To ale bylo za první poločas ze strany Kutné Hory vše. V jedenácté minutě Černohorský vybídl přesnou přihrávkou Kabourka, ten si poradil se Šindelářem a pěknou střelou na vzdálenější tyč vstřelil úvodní branku zápasu. V sedmnácté minutě Ehrenberger dlouhým výkopem vyslal do šance opět Kabourka. Jeho střela z levé strany skončila na tyči, ale dobíhající Černohorský byl včas u odraženého míče a domácí vedli 2:0. Ve 35. minutě Vaniš vyslal přesnou kolmicí do šance opět Kabourka. První střelu brankář Kadlec pouze ztlumil a s dorážkou už tentýž hráč neměl problém.  

Další dvě branky domácích

Ve druhém poločase pokračovali domácí v dobrém výkonu. V 50. minutě se Kabourek opět lehce dostal za obranu hostů, ale tentokrát v zakončení neuspěl. Letohrad se čtvrté branky dočkal v 77. minutě. Střídající Konečný po dvaceti vteřinách pobytu na hřišti zvýšil na 4:0. V samotném závěru zápasu se opět prosadil Kabourek, zkompletoval tím hattrick a domácí vyhráli 5:0. 



Sestavy


FK Letohrad
J. Ehrenberger [-] - M. Lorenc [-] (61. J. Procházka [-] ) , T. Kabourek [-] (88. J. Štěpán [-] ) , R. Macek [-] , M. Černohorský [-] (68. P. Slodičák [-] ) , M. Vaniš [-] , R. Tichý [-] , M. Čada [-] (76. Z. Konečný [-] ) , P. Štěpán [-] , R. Krystl [-] , O. Kail [-]

Sparta Kutná Hora
A. Kadlec [-] - J. Nekvinda [-] , T. Dudla [-] , L. Šindelář [-] , R. Vocel [-] (83. V. Semrád [-] ) , O. Černý [-] , J. Kulhánek [-] (71. V. Piskač [-] ) , M. Frejlach [-] (46. P. Záleský [-] ) , T. Skokan [-] , B. Franc [-] , R. Hačka [-] (81. R. Šesták [-] )

ŽK: 19. M. Lorenc - 20. R. Hačka , 32. J. Nekvinda .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Novák Michal - ERLEBACH Jiří, JEŽEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.