2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 15:00

17.kolo, Divize C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Chrastava si poradila s Letohradem


Branky


0

Po gólech Kouby a Štajnera se mohou domácí radovat z vítězství nad Letohradem a přiblížení se ke klidnému středu tabulky. Na zápase byl fotit Petr Rozmajzl, a tak se i vy můžete v galerii podívat, jak to v Chrastavě vypadalo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednobrankové vedení domácích

Letohrad zatím trápí koncovka. Tým totiž znovu nedokázal vstřelit branku. Tuto bilanci nenapravilo ani utkání na hřišti Chrastavy. Domácí vstoupili do utkání lépe a již v první minutě orazítkoval břevno Henzl. O chvíli později měli domácí další příležitost. Suk ale svůj pokus mezi tři tyče nenasměroval. V dalším průběhu prvního dějství se hra vyrovnala, až přišla 31. minuta. Letohrad ztratil na polovině hřiště míč a domácí se rychlým přechodem do útoku dostali před Ehrenbergera. Ten úvodní střelu vyrazil, ale na dorážku domácího Kouby už byl krátký – 1:0.

Pojistku přidal Jiří Štajner

Vstup do druhého poločasu se naopak lépe vydařil hostům. Ve 46. minutě po přihrávce Šponara se Čada pokoušel prostřelit domácího brankáře Zoula. V 51. minutě další pokus Čady zastavila tentokrát tyč domácí branky. V 53. minutě se ze standardní situace prosadil bývalý reprezentant Jiří Štajner - 2:0. Letohrad se snažil s výsledkem něco udělat, ale jeho pokusy většinou končily před pokutovým územím domácích. Domácí dobře využívali otevřené obrany hostů a několikrát pronikli v samostatném úniku až před Ehrenbergera. Další změnu skóre ale letohradský brankář nepřipustil. Zápas skončil zaslouženým vítězstvím domácích, kteří byli v koncovce úspěšnější.

 

Sestřih zápasu

 

Hodnocení z tábora Chrastavských

 

Oslava domácích



Sestavy


TJ Spartak Chrastava
M. Zoul [-] - L. Suk [-] , J. Štajner [-] , J. Kouba [-] , L. Uzel [-] , F. Henzl [-] , M. Řezka [-] (81. P. Rozmajzl [-] ) , L. Čurgali [-] , J. Beneš [-] (87. D. Bednár [-] ) , D. Sandr [-] , M. Kopecký [-]

FK Letohrad
J. Ehrenberger [-] - T. Kabourek [-] , P. Šponar [-] , M. Černohorský [-] (69. P. Slodičák [-] ) , R. Macek [-] (56. Z. Konečný [-] ) , M. Čada [-] , J. Štěpán [-] , P. Štěpán [-] , M. Vaniš [-] , R. Krystl [-] , O. Kail [-]

ŽK: 50. L. Čurgali , 61. J. Beneš - 61. M. Vaniš , 67. J. Štěpán .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Krejsa Josef - LEŠKA Martin, ŠULCOVÁ Lucie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.