2:1
(2:0)
70. M. Ujec
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 15:00

17.kolo, Divize C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vyzněl pro lídra. Ústí přemohlo Živanice


Branky


14. L. Smejkal , 42. J. Strnad - 70. M. Ujec
0

K vysoce kvalitnímu utkání přispěly oba celky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení lídra tabulky

Počasí šlágru kola příliš nepřálo. Na hřiště lídra tabulky z Ústí nad Orlicí přijel druhý celek tabulky, Živanice. Zápas se hrál na těžkém terénu a za stálého deště i větru. Přesto ale byl k vidění výborný fotbal. Oba týmy hrály na vítězství. Hra se přelévala na obě strany a každé zaváhání mohlo být velice rychle potrestáno. První vzruch před brankou přišel již v páté minutě. Po akci domácího Opiny přesně nacentroval Smejkal, velkou šanci Nágla ale výborně zneškodnil brankář Volšík. Hosté zareagovali o osm minut později. Do odvážného průniku se pustil Janecký, kterého až v pokutovém území zastavil gólman Krátký. O minutu později získal na půlící čáře míč domácí Nágl, dostal se až před pokutové území, vypálil a odražený míč zakončil do sítě střelec Vaňous - 1:0. I po vstřelené brance Ústí nad Orlicí byla k vidění výborná hra obou celků. Ve 21. minutě se dostal po nepovedeném přímém kopu Živanic do bleskového protiútoku Smejkal, jehož rána z dvaceti metrů jen těsně neskončila mezi třemi tyčemi Volšíka. Ve 26. minutě se po přímém kopu Langera odrazil míč ve vápně před Strnada, jehož pokus opět zpacifikoval Volšík. Ještě v téže minutě se po centru Opiny ocitl ve výborné pozici před brankou opět Nágl, zradil ho ale terén. V šestatřicáté minutě stálo při brance Krátkého štěstí, když dorážka aktivního Janeckého z několika kroků skončila v zázemí. Ve 37. minutě si po ruce Poláka postavil míč Vaňous, jehož dobře kopnutý přímý kop z pětadvaceti metrů výtečně u tyče vyrazil na roh Volšík. Ve 42. minutě po další standardní situaci odvrátila obrana hostů míč před Strnada, ten se přes dva bránící hráče protlačil do vápna a jeho přesná střela se od tyče odrazila do branky – 2:0. 

Živanice dokázaly snížit. Obrat domácí nepřipustili a zvýraznili náskok na čele

O tvrdě vypracovaný náskok jedné branky mohli domácí přijít hned po začátku druhé půle, když Polákův pokus z několika kroků vykopl z brankové čáry hrdina okamžiku Strnad. Hosté vsadili vše na jednu kartu, tlačili se do útoku, čímž ovšem vznikal prostor na bleskové protiútoky. V 53. minutě se po sólu dostal ke střele z hranice šestnáctky Vaňous, následoval ovšem další výtečný zákrok Volšíka. V 57. minutě po brejku a přesné přihrávce Nágla mohl zvýšit Smejkal, Volšík v brance hostů byl ale opět proti. V 67. minutě předvedl další povedenou akci velmi dobře hrající Smejkal, který našel před brankou střídajícího Kuklu, ale i tentokrát byl hostující gólman přesný. V 70. minutě přišla pro domácí komplikace, hosté dokázali snížit. Po centru z pravé strany dostal míč do sítě hostující Milan Ujec – 2:1. V 76. minutě se po hezké sólové akci před gólmana neprosadil Kukla. Výborný zápas ukončila v 89. minutě krásná rána Herzána z dvaceti metrů, proti které se vyznamenal Krátký. Ústí nad Orlicí tedy po výhře 2:1 zvýraznilo náskok na čele divizní tabulky. 



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - J. Souček [-] , L. Smejkal [-] (86. V. Heger [-] ) , Z. Vaňous [-] (90. O. Skalický [-] ) , M. Opina [-] (58. M. Kukla [-] ) , P. Falta [-] , A. Nágl [-] , P. Langer [-] , J. Strnad [-] , P. Chleboun [-] , M. Coufal [-]

TJ Sokol Živanice
O. Volšík [-] - P. Motyčka [-] , M. Ferčák [-] , D. Norek [-] , J. Sůra [-] - L. Polák [-] , J. Janecký [-] (79. T. Kakrda [-] ) , R. Gorol [-] (63. M. Hundák [-] ) , O. Herzán [-] - D. Petrus [-] , M. Ujec [-]

ŽK: 39. P. Falta - M. Ferčák , 37. L. Polák , 82. M. Ujec .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Duchoň Ivo - HOCEK Petr, LAFEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.