D. Huf 29.
D. Huf 84.
2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2017 10:15

16.kolo, Divize C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslav získala v Pardubicích dva body po vítězných penaltách


Branky


29. D. Huf , 84. D. Huf - 10. J. Jícha , 55. J. Vančura
0

Domácí hráli od jedenácté minuty v deseti hráčích.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vyloučení Jedličky domácí výrazně nezbrzdilo

Utkání zahájili lépe domácí fotbalisté. To jim ale nebylo nic platné, neboť je v desáté minutě hosté zaskočili, když se důrazem před brankou prosadil Jícha - 0:1. Další rána přišla pro rezervu Pardubic o chvíli později. když byl vyloučen Jedlička. Čáslav tak měla k dispozici výhodu jednoho muže v poli navíc. Domácí se ale semkli, v deseti podnikali rychlé kombinace a byli lepším týmem. V osmadvacáté minutě dokázali zaslouženě vyrovnat. Na konci úspěšné kombinační akce byl po nahrávce Řezníčka zblízka zakončující Huf - 1:1. V dalším průběhu měli domácí stálou herní převahu a druhý kýžený gól visel na vlásku. Více se už ale v prvním dějství neudálo a do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu 1:1.

Huf nakonec zajistil Pardubicím alespoň bod. Penalty ovládla Čáslav

Hosté se do druhé pětačtyřicetiminutovky zlepšili a využívali přesilovou hru jedenácti proti deseti. Výsledkem byl v 55. minutě trestný kop před pokutovým územím a přesné zakončení Vančury - 1:2. V 67. minutě měl tentýž hráč  podobnou příležitost, ale tentokrát mířil těsně vedle. Pardubičtí pak usilovali o vyrovnání, ale dlouho nemohli obranu hostů překonat. Až pět minut před koncem po ojedinělém trestném kopu dotlačil na dvakrát míč do branky David Huf, který se prosadil podruhé v utkání - 2:2! Ve zbytku zápasu se již skóre nezměnilo, a tak o bonusovém bodu rozhodovaly střely ze značky pokutového kopu. Zde byli úspěšnější hosté a nakonec si tedy odvezli dva body. 



Ohlasy k zápasu


FK Pardubice B
František Kovárník, trenér Pardubic: "Vzhledem k průběhu zápasu si myslím, že je bod zasloužený. Před zápasem jsme chtěli tři, ale vyloučení Jedličky již v 11. minutě dalo zápasu úplně jiný ráz. Přesto jsme měli v první půli herní převahu a je škoda, že jsme nedali další gól. Ve druhé půli to již bylo těžší a proto musím všem hráčům poděkovat, že jsme v závěru dokázali vyrovnat. V penaltové loterii jsme bohužel na kýžený bonusový bod nedosáhli. Z jednotlivců chválím Hufa, Řezníčka a do zranění Kováře. Více se však k průběhu zápasu vyjadřovat radši nebudu."




Sestavy


FK Pardubice B
J. Letáček [-] - J. Řezníček [-] , A. Fousek [-] , M. Jedlička [-] , L. Vávra [-] (46. F. Pánek [-] ) , P. Prokopec [-] , D. Huf [-] , D. Fusek [-] , D. Pánek [-] , T. Pospíšil [-] , D. Kovář [-] (73. J. Gašpar [-] )

FK Čáslav
M. Kubát [-] - L. Vebr [-] , J. Hannich [-] , J. Jícha [-] , J. Růžička [-] , J. Špičák [-] (81. A. Ronovský [-] ) , V. Maxa [-] , D. Fuxa [-] , P. Kunášek [-] (83. J. Stránský [-] ) , J. Vančura [-] , J. Strnad [-] (75. D. Dastych [-] )

ŽK: 87. J. Řezníček , 90. T. Pospíšil - 65. V. Maxa , 89. D. Fuxa , 90. J. Vančura . ČK: 11. M. Jedlička .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mrkáček Michal - KRUPA Jan, KAZDA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.