0:2
(0:0)
53. Z. Vaňous
62. J. Strnad (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2017 10:15

16.kolo, Divize C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr z Ústí nad Orlicí zaslouženě přivezl všechny body z Kratonoh


Branky


53. Z. Vaňous , 62. J. Strnad (p.)
0

Branky padaly ve druhé půli. Rozhodl Vaňous

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankové první dějství

Na hřiště nováčka divizní skupiny C přijel vedoucí celek soutěže, Ústí nad Orlicí. Kádr Kratonoh doznal v zimním období velkých změn, a tak byl ne jeden fotbalový příznivec zvědavý, jak se s tím šestý tým tabulky po podzimní části popasuje. V prvním poločase byla hra opticky vyrovnaná, ale velké příležitosti se rodily jen před brankou domácích. Ve třinácté minutě vysunul Opina za obranu Nágla a útočník hostů postupoval sám na brankáře domácích. Ten ho ale dokázal vychytat. O pět minut později po autovém vhazování na polovině Kratonoh velmi dobře zakombinovali Vaňous s Náglem, míč putoval k Součkovi, jehož tečovaná střela z deseti metrů mezi třemi tyčemi neskončila. Ve dvacáté minutě unikl po levé straně Smejkal, od zadní postranní čáry předložil míč přesně proti noze Nágla, toho ale zradil terén a vyložená šance skončila střelou vysoko nad branku. Po těchto varováních se domácí vzpamatovali a několikrát se dostali na dostřel branky domácích, ale bez vyložené šance. Ve 43. minutě se na levém křídle opět odpoutal od obránců Smejkal, z úhlu běžel sám na Mačího, kterého dokázal prostřelit, míč však skončil těsně vedle. První poločas tak branku nenabídl.  

Ústečtí dvěma brankami rozhodli o výhře a potvrdili výsadní postavení

Po změně stran už byla převaha hostů znatelná. Domácí se na polovinu soupeře dostávali jen velice sporadicky. Trvalý tlak Ústeckých přinesl rozhodující chybu v 53. minutě. To když střídající obránce Michek špatnou zpětnou přihrávkou vyzval k běžeckému souboji kapitány mužstev. Ústecký Vaňous předběhl domácího Němečka, tváří v tvář brankáři zachoval klid a chytrým lobem otevřel skóre – 0:1. I po vstřelené brance převaha hostů trvala. Domácí gólman zákrokem zápasu v 59. minutě skvěle vytáhl z horního rohu hlavičku Chlebouna po přímém kopu Vaňouse. V 61. minutě po dalším přímém kopu do vápna stáhla obrana Kratonoh k zemi Strnada a sám postižený z penalty upravil na 0:2. Hosté mohli přidat i další góly, ale šance Nágla i střídajícího Hegera další úspěchy nepřinesly. Lídr tabulky jednoznačně potvrdil svoji pozici, když si připsal tři body. 



Ohlasy k zápasu


FK Kratonohy
Václav Pišta, trenér: "Po prvním poločase byl pro nás bezbrankový stav více než příznivý, protože jsme hostům nabídli díky našim trestuhodným chybám v rozehrávce tři velké šance, které naštěstí zůstaly nevyužity. My sami jsme se do žádné příležitosti nedostali, a to díky velmi dobře organizované obraně hostí a naší neschopnosti v útočné fázi. Druhý poločas začal pro nás katastrofálně, když jsme v 53. minutě díky nepřesné a nepochopitelné přihrávce z útočné poloviny dozadu poslali Vaňouse samotného na branku a ten se nemýlil - 0:1. O devět minut později bylo po zápase, protože hosté zvýšili z penalty na konečných 0:2. Soupeři gratuluji k vítězství, které, naštěstí pro nás, nebylo výraznější."




Sestavy


FK Kratonohy
J. Mačí [-] - M. Strasser [-] (82. M. Šejvl [-] ) , M. Jilemnický [-] (62. V. Habrman [-] ) , M. Peterka [-] , V. Pražák [-] (73. M. Tulach [-] ) , D. Franc [-] , T. Jiroutek [-] , O. Haupt [-] , V. Kejmar [-] , P. Němeček [-] , J. Fenz [-] (46. J. Michek [-] )

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - J. Souček [-] (89. O. Skalický [-] ) , L. Smejkal [-] (84. V. Heger [-] ) , Z. Vaňous [-] (90. M. Kopecký [-] ) , M. Opina [-] (73. M. Kukla [-] ) , P. Falta [-] , A. Nágl [-] , P. Langer [-] , J. Strnad [-] , P. Chleboun [-] , M. Coufal [-]

ŽK: 2. T. Jiroutek - 71. M. Opina , 74. P. Falta .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Teuber Ivan - VAŇKÁT Zdeněk, KRUPKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.