FOTO: Kolín přehrál Ostrou i v oslabení


Branky


0

To byl ale úvod do jara! V šesté a sedmé minutě se prosadili domácí Brunclík s Němečkem a velmi brzy tak napověděli, že body zůstanou na kolínské půdě. Herzán z Ostré sice snížil ještě v první půli, v dalších minutách se však skóre už nezměnilo, a to i kvůli neproměněné penaltě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kolín se dostal velmi rychle do vedení - v 5. minutě fauloval v pokutovém území hostující brankář Tetour a nejen že obdržel žlutou kartu, ale také byla nařízena penalta. Tu s přehledem proměnil David Brunclík. O zhruba dvě minuty později se prosadil Petr Němeček a Kolín vedl už 2:0.

 

Až do 19. minuty vše probíhalo tak, jak mělo. Pak ale přišel rychlý brejk hostujících, který na poslední chvíli faulem řešil právě Petr Němeček. Ten obdržel červenou kartu a Kolín se dostal do oslabení, během kterého se hráči Ostré výrazně vytáhli směrem vpřed. Jejich snažení bylo dokonáno ve 37. minutě, to se jako jediný trefil hlavou Herzán. V dalším průběhu zápasu si Kolín vypracoval ještě několik slibných šancí, ale ty se mu nepodařilo proměnit. 

 

V závěru utkání fauloval ve vápně Nešpor hostujícího Maříka a hlavní sudí Starý nařídil pokutový kop i proti Kolínu. K balonu se postavil Josef Petlička a jeho razantní střelu vystihl bravurním zákrokem Josef Ptáček. V 87. minutě se na hřišti srovnal počet hráčů na obou stranách. Rozhodčí udělil druhou červenou kartu, tentokrát na straně Ostré. Martin Kouba si ji vysloužil za udeření jednoho z domácích loktem.

 

Více se už na hřišti nestalo a Kolín tak mohl slavit těsnou výhru 2:1.

 

Vítězná děkovačka hráčů FK Kolín

Fotogalerie Jacklin

 

Autor: Tomáš Šulc (FK Kolín)



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Kolín
Trenér J. Havrda: "Měli jsme velmi dobrý vstup do utkání, kdy jsme po vypracovaných akcích dali dva góly. Pak jsme špatně vyhodnotili jednu situaci a přišel zkrat jednoho z hráčů a my šli zbytečně do deseti. V dalším průběhu jsme měli několik šancí na potvrzení výsledku, bohužel jsme žádnou neproměnili. Konec pro nás mohl být klidnější, ale ukázali jsme týmovost a charakter, což mě těší. Nikdo se už nebude ptát, jaký byl výkon v prvním jarním kole. Důležité jsou tři body. Hráči proto zaslouží absolutorium. Na náročném terénu jsme se utkali s kvalitním soupeřem."




Sestavy


SK Sparta Kolín
J. Ptáček [-] - P. Němeček [-] , P. Šourek [-] , A. Čapek [-] , D. Nešpor [-] , R. Biško [-] , M. Vácha [-] , L. Seifert [-] (70. M. Puk [-] ) , J. Štoček [-] (88. O. Puk [-] ) , D. Brunclík [-] , P. Jindřich [-] (37. P. Zdeňka [-] )

Sportovní sdružení Ostrá
D. Tetour [-] - R. Hochmeister [-] , L. Dejl [-] (65. O. Bejbl [-] ) , J. Bezděk [-] , M. Kouba [-] - P. Vobořil [-] , D. Hudec [-] (60. J. Řezníček [-] ) , D. Mařík [-] , J. Petlička [-] , T. Moudrý [-] (77. P. Habrun [-] ) - R. Herzán [-]

ŽK: 81. A. Čapek - 5. D. Tetour , 70. T. Moudrý . ČK: 19. P. Němeček - 87. M. Kouba .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Starý Dominik - KVAČEK Jan, NAVRÁTILOVÁ Pavla.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.