3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2017 17:00

34.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Tachov opět narazil, střelce Kopeckého při další výhře Chrudimi nahradili spoluhráči


Branky


0

Chrudimští fotbalisté jedou, v závěru sezony chytli velkou formu a na domácí půdě dokázali po Olympii porazit i Tachov. Na čtvrté jarní prohře západočeského týmu se nepodílel nejlepší týmový střelec Kopecký, kterého zastoupili hned tři spoluhráči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chrudim využila signálu

Utkání začalo z obou stran aktivně a k vidění byl zajímavý boj, ve kterém byli domácí lepším týmem. Domácí lépe kombinovali a byli i nebezpečnější. Hosté dokázali držet míč na kopačkách, ale domácí defenziva je do vážnějších šancí nepouštěla. Všechny náznaky šancí spíše likvidovala ještě před hranicí šestnáctky. Ve 25. minutě měli možnost zahrávat standardní situaci domácí hráči. Brankář Houdek špatně přečetl domácí signál a odkryl svou levou polovinu branky vyběhnutím. Pohotový Jindřich Kučera poslal pohotově míč do odkryté části branky, kam již hostující brankář nedoskočil - 1:0. Domácí ožili a vytvářeli si další příležitosti. Hosté však jejich snahy dokázali eliminovat a tak zakončení končilo zablokováním, odkopem nebo nepřesností. Tachov hrozil spíše ze standardních situací, ale centry nenašly gólového adresáta.

Riskantní hra se nevyplatila, Houdek inkasoval další góly

Druhá půle začala tlakem hostí a domácí se prvních deset minut hledali. Po úvodním tlaku domácí přeci jen hru vyrovnali a drželi vedení. Hosté se snažili o vyrovnání a otevřeli hru, což chrudimští využívali k rychlým brejkům. V 67. minutě se do brejkové akce dostal domácí Tomáš Dostálek. Ustál souboj s obráncem hostí a křižnou střelou k tyči překonal vyběhnutého brankáře Houdka - 2:0. V 72. minutě se hosté prostřídáním třech hráčů ještě snažili s utkáním něco udělat, ale domácí hráči měli utkání pevně ve své režii a náskok s přehledem hlídali. V 82. minutě domácí obrana trochu zazmatkovala a Butnaru nůžkami přestřelil vysoko branku domácích. V 87. minutě se domácí radovali potřetí, když centr z levé strany brankář Houdek neudržel a pouze vyrazil před sebe. Nabíhající domácí Vojtěch Řezníček mu míč uklidil prudkou střelou pod tělem za jeho záda a určil konečný výsledek - 3:0.

 

Zdroj článku: oficiální web Chrudimi (www.mfkchrudim.cz)

Článek byl upraven redakcí

VIDEOSESTŘIH S OHLASY



Ohlasy k zápasu


MFK Chrudim
Pavel Jirousek (trenér): "Věděli jsme, že přijede nejofenzivnější tým soutěže a nejlepší tým jara. A zaslouženě, není to hra na náhoda, Tachov je fotbalové mužstvo. Stálo nás to dost sil, ale soupeře jsme do moc zakončení nepustili. Z tohoto pohledu to hráči zvládli velmi dobře. Od obou týmů jsme čekal popravdě větší tempo, bylo to trochu utahané. Rozhodl zřejmě druhý gól Tomáše Dostálka."

FK Tachov
Pavel Vaigl (trenér): "Už při rozcvičce jsem viděl, že jsou kluci utahaní, snažil jsem se to z nich ještě dostat, ale zápas jsme nezvládli. Šlo o jeden z nejhorších zápasů, které jsme venku odehráli. Jak výsledkově, tak herně. Neprohráli jsme po boji, to bych vzal, ale my si to v pátek rozebereme, nedělám z toho žádnou tragédii. Dlouho nám trvala rozehrávka. Nikdo nás nepasoval do role, v jaké nyní jsme, ale když už jsme se do ní dostali, chceme dál skončit co nejvýše. Čekají nás domácí zápasy, které potřebujeme zvládnout. Domácí mají kvalitní mančaft se sympatickým trenérem, hráli dobře a zaslouženě vyhráli."



Sestavy


MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - T. Dostálek [-] (76. T. Mlynka [-] ) , L. Kopecký [-] (83. O. Hauf [-] ) , M. Radouš [-] , D. Vodrážka [-] , O. Kesner [-] (86. L. Mastík [-] ) , V. Řezníček [-] , P. Drahoš [-] , J. Kučera [-] (63. D. Vašulín [-] ) , S. Langr [-] (80. D. Vavrouš [-] ) , J. Krčál [-]

FK Tachov
D. Houdek [-] - D. Hradecký [-] (72. M. Folejtar [-] ) , M. Mlynařík [-] (72. L. Tušl [-] ) , M. Kyndl [-] , R. Kropáček [-] (56. I. Butnaru [-] ) , M. Hoffmann [-] , T. Habart [-] (72. M. Ruda [-] ) , M. Knakal [-] , P. Došlý [-] , J. Matas [-] , T. Hájovský [-] (46. D. Tříska [-] )

ŽK: 44. S. Langr , 72. O. Kesner , 87. L. Mastík - 25. M. Knakal , 75. P. Došlý .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Musil Jiří - HURYCH Jan, CICHRA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.