Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2017 17:00

34.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké derby plné gólů, Zápy na domácí půdě padly s jirenským rivalem


Branky


0

Zajímavé derby dvou týmů, které od sebe dělí pouhé tři kilometry, nabídlo zajímavou podívanou. Oba týmy se dostaly dvakrát do vedení, ale nakonec ho udržely až Jirny, za které se prosadil i kanonýr Melechovský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petrů vyrovnal před odchodem do kabin

Jirny se po úvodních minutách osmělily k útočným akcím a jejich snaha vedla k odpískání penalty v jejich prospěch. K její exekuci se přihlásil Aleš Melechovský a přidal další trefu do své obsáhlé sbírky – 0:1. Domácí hráči se snažili svému sokovi vyrovnat a v několika pasážích hry si vytvořili i tlak. Toho využili k vyrovnání. Dvě minuty před koncem prvního poločasu, skvěle zahraný volný kop usměrnil za záda Čápa domácí Jiří Petrů – 1:1. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Přestřelku ovládly Jirny

Po šesti minutách druhého poločasu Zápy otočily výsledek. Jejich aktivita přinesla ovoce a Tomáš Matějka odšpuntoval euforii – 2:1. Ta ale nevydržela dlouhou dobu, hosté využili jednoho z rychlých protiútoků, na jehož konci byl přesný střelec Pavel Vandas – 2:2. Deset minut trvalo čekání na další gól, tentokráte využily i Zápy rychlého protiútoku a Tomáš Matějka přidal druhou trefu v zápase – 3:2. Jirny tentokráte s vyrovnáním dlouho neotálely, po dvou minách a rohovém kopu vyrovnal Luboš Hruška – 3:3. Zápas už spíše pádil do nerozhodného konce, ale derby našlo svého vítěze. Pět minut před koncem zápasu kopaly Jirny rohový kop, střídající Radek Stöckner udržel Viktorii v boji o první místo a zároveň rozhodl o vítězi – 3:4.



Ohlasy k zápasu



SK Viktorie Jirny
Václav Hradecký (trenér): "Derby, padlo hodně branek, hodně vzrušujících situací, bohužel nechodí lidi... Ujali jsme se vedení, po standardce jsme ale inkasovali. Ve druhé půli nás na deset minut domácí zatlačili a kdyby dali více než jednu branku, rozhodli by utkání. Dokázali jsme na domácí vedení dvakrát odpovědět a nakonec dali hezkou branku na konečných 4:3 po rohovém kopu. Bylo to bojovné, vyrovnané utkání se šťastným koncem pro nás. Kluky musím pochválit, dát venku čtyři branky a obrátit výsledek je výborné. Tentokrát se mi těžko vybírá jednotlivec a chválím opravdu celé mužstvo, byl z něj cítit týmový duch, i kluci z lavičky přinesli, co se od nich očekává. Zápy hrály velice dobře, doplácí ale na to, že nepromění své šance a neuhrají závěry, které my dohrát zvládneme."



Sestavy


SK Zápy
R. Straka [-] - T. Matějka [-] , E. Liener [-] , D. Veselý [-] , P. Putz [-] , M. Jelínek [-] , V. Vorasický [-] (84. M. Kovařík [-] ) , M. Novák [-] (84. K. Hejný [-] ) , J. Petrů [-] , P. Pavlík [-] , F. Hakl [-]

SK Viktorie Jirny
O. Čáp [-] - M. Čepelák [-] , L. Hruška [-] , O. Kejha [-] - V. Ježdík [-] , F. Škorvánek [-] (78. R. Stöckner [-] ) , P. Vandas [-] (76. F. Awuku [-] ) , J. Vondráček [-] (87. M. Parys [-] ) , J. Procházka [-] - A. Melechovský [-] , V. Pokorný [-] (53. D. Kocourek [-] )

ŽK: 58. P. Pavlík - 38. P. Vandas , 53. J. Vondráček , 63. F. Škorvánek , 90. O. Čáp .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Šálková Helena - CIHLÁŘ František, ŠTRINCL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.