2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2017 17:00

34.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pražský Vltavín se nenápadně sune kupředu, na domácí půdě porazil Cábelíky


Branky


0

Pražský tým vedený trenérem Frýdkem chytl velmi dobrou formu a v tabulce opravdu může bojovat o vysoké posty. Díky trefám Podzimka a Mashikeho porazil Králův Dvůr a v tabulce už je na třetím místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ani nevystřelili na bránu

Při vloženém středečním zápase hrála obě mužstva spíše utrápeně a nenabídla divákům moc šancí. V úvodních minutách rozehrávali domácí tři rohové kopy, ale ve všech případech bez úspěchu. Po pětadvaceti minutách tak byla statistika střel na bránu 0:0. Až deset minut před koncem jeden z hráčů vypálil mezi tři tyče a Krček se musel činit. Ke konci prvního poločasu se domácí prosadili do střeleckých pozic častěji, ale neuspěli.

Vltavín dvěma góly rozhodl

Jako blesk z čistého nebe se jeden z hráčů domácích zjevil v 51. minutě před Krčkem, ale gólman hostů udržel čisté konto. Gólu se Vltavín dočkal v 66. minutě, po odvráceném centru z rohového kopu domácí zůstali u míče a odcentrovali ho do pokutového území, kde následně u levé tyče číhal David Podzimek – 1:0. Šanci na vyrovnání a prakticky vůbec první zakončení mohlo znamenat vyrovnání Králova Dvora, ale střela trestuhodně zamířila nad břevno brány Pávka. Pojištění vedení se podařilo v 82. minutě, když Abena rozjel akci přihrávkou do strany, odkud zamířila přihrávka na Elvise Sukisu Mashikeho – 2:0. Při této akci hostující Krček ani nezasahoval a reklamoval společně se spoluhráči ofsajdové postavení. Na konečném výsledku nic nezměnilo ani vyloučení domácího Abeny v 84. minutě.



Ohlasy k zápasu


FK Loko Vltavín
Martin Frýdek (trenér): "Ve velikánském vedru to byl těžký zápas, navíc v náročném programu soutěže. První poločas nebyl z naší strany špatný, šance jsme ale neproměnili, soupeř hrál vyloženě na brejky. Do druhé půle jsme potřebovali zlepšit pohyb, což se nám povedlo, soupeře jsme zatlačili a šli jsme zaslouženě do vedení. Soupeř pak musel hru otevřít a do otevřenější obrany už se nám hrálo lépe. Měli jsme ale i štěstí, soupeř nastřelil po standardce břevno, pak jsme vykopli míč z čáry a vlastně z protiútoku jsme zvýšili na 2:0. Podle mě zasloužené, cenné vítězství. Škoda, že Martin Abena dostal červenou kartu, jinak patřil k nejlepším hráčům. Povedla se nám tříbodová šňůra, vyhoupli jsme se na třetí místo, ale v závěru máme další velmi těžké soupeře - Převýšov, derby s Vyšehradem a končíme s Olympií, které máme co vracet. Budeme se snažit skončit co nejvýše. Ale tabulka je namačkaná nahoře na pár bodů, kde remíza nic neřeší a budou tak k vidění snad pěkné, útočné zápasy."




Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Tichý [-] (85. M. Macháček [-] ) , O. Janda [-] (77. M. Schindler [-] ) , . Mashike [-] , D. Pozníček [-] , O. Šípek [-] (90. M. Machálek [-] ) , M. Uvíra [-] , R. Macháč [-] (68. C. Maione [-] ) , B. Abena [-] , D. Podzimek [-] , V. Valíček [-]

FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - T. Šilhavý [-] , K. Soldát [-] , M. Hell [-] , D. Zelenka [-] - J. Ježdík [-] , D. Kilián [-] , P. Eliáš [-] , J. Bouček [-] (50. M. Procházka [-] ) , J. Balšánek [-] (85. P. Svoboda [-] ) - M. Šlapák [-] (85. J. Bican [-] ) -

ŽK: 55. J. Ježdík , 84. J. Balšánek . ČK: 84. B. Abena .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Grimm Tomáš - JANOCH Marek, PATÁK Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.