1:2
(1:1)
35. R. Jukl
47. R. Jukl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2017 17:00

34.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Emotivní zápas se odehrál ve Štěchovicích, kde Jukl dvěma góly vystřelil Olympii tři body


Branky


18. M. Verner - 35. R. Jukl , 47. R. Jukl
0

Olympie potřebovala v důležitém boji o postup bodovat a opět odehrála emotivní zápas, podobně jako v zápasech. Štěchovice sice vedly, ale dva góly Jukla rozhodly o výhře Olympie. Domácí hráči společně s obecenstvem se hněvali na rozhodčího Makovičku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Verner potrestal chybu v rozehrávce

Hned v prvních vteřinách se po jednom ze soubojů sesunul k zemi Jukl, ale penaltu si nevymodlil. Hlavičkové pokusy Bareše, či na druhé straně Batky, do zápasového skóre nepromluvily. Více nebezpečná byla střela Ptáčka, kterou Vašák pohotovým zákrokem vytěsnil. Olympia sice měla více ze hry, ale inkasovala z první velké šance domácích. V 18. minutě rozehrával Frydrych na obránce, kterému Batka vypíchl balon a zároveň ho dostal k nabíhajícímu Miroslavu Vernerovi, pro kterého nebyl problém obstřelit překvapeného gólmana – 1:0. Další nebezpečí mohlo být při úniku Batky, ale Demeter ho dle rozhodčích čistým zákrokem zastavil už na půli hřiště.

 

Do šance se tak dostal až Busta, ale hlavičkovým zakončením po standardce Košaty nechal vyniknout Frydrycha. Hosté se postupně dostávali do šancí, Vašáka řádně prověřil Čada, když po zpětné přihrávce Štěpána střílel ze střední vzdálenosti. Ve 35. minutě přišlo vyrovnání, rohový kop Dubna zamířil na zadní tyč, kde balon dokázal odrazit Demeter před bránu a tam zaúřadoval Richard Jukl, který protlačil balon pohotovým zakončením mezi tři tyče – 1:1. Později to ještě zkusil Ptáček z dálky, jeho střelu Vašák pozorně vyrazil.

Skvělý přímý kop Jukla nakonec rozhodl

Ve 47. minutě Richard Jukl excelentně rozehrál přímý kop a nedal Vašákovi příležitost k zákroku – 1:2. Následovalo několik šancí Štěchovic. O pět minut později z dobrých čtyřiceti metrů střílel Švejda a Frydrych důležitým zákrokem stihl vyrazit balon do zámezí. Zvýšit mohl na druhé straně Jukl, ale hlavičkoval mimo bránu a hattrick nezkompletoval. Další pokus o vyrovnání vyslal střídající Hřebeček, který z dobré pozice a zcela osamoceně vystřelil z voleje těsně vedle tyče. Dobrou příležitost měl po standardce Vernera útočník Batka, ale ztroskotal na dobře chytajícím Frydrychovi. Gólman Olympie se vyznamenal i poté, když vyrazil hlavičkové zakončení Kučery, ale ještě před tím byl rozhodčím odpískaný faul. Po delší době hrající Štědronský zaváhal v 84. minutě, když mu chybělo pár centimetrů, aby mohl Frydrycha více ohrozit. Olympia ve druhém poločase postupně přestala být tolik nebezpečná.

 

Zdroj článku: oficiální web Štěchovic (www.fotbalstechovice.cz)

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu


Povltavská Fotbalová Akademie
Zbyněk Busta (trenér): "Olympie je kousíček před postupem a nervozita je tam cítit. Ale je to kvalitní mužstvo s mrakem kvalitních hráčů, Jukl, Štěpán, Ptáček, Frydrych... Byl to vyrovnaný zápas, do kterého jsme dobře vstoupili. Bohužel, standardek na nás bylo hodně, neustáli jsme rohový kop a přímý kop a dostali tak dva góly. Měli jsme pak ještě tutové šance, kde jsme zápas mohli zvrátit, ale nepovedlo se. Hosté to uhráli trochu se štěstím, ale rozhodně se nepřipojuji k názoru, že by Olympia neměla kvalitu. Dobře hrál v útoku Batka."

FC Olympia Hradec Králové
Miloš Sazima (trenér): "Museli jsme dohánět náskok domácích, když jsme inkasovali po hrubé chybě. Do poločasu se nám podařilo Juklem vyrovnat, stejný hráč ve druhé půli provedl krásně standardní situaci a díky Frydrychovi jsme pak udrželi těsné vítězství až do konce. Za hráče zápasu volím právě útočníka Jukla a brankáře Frydrycha."



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
L. Vašák [-] - M. Švejda [-] , Š. Maruš [-] (54. S. Hřebeček [-] ) , M. Mareš [-] , F. Busta [-] , L. Jakobovský [-] , L. Batka [-] , Š. Kučera [-] , J. Košata [-] , J. Cienciala [-] , M. Verner [-] (75. M. Štědronský [-] )

FC Olympia Hradec Králové
L. Frydrych [-] - J. Duben [-] , M. Demeter [-] , J. Novotný [-] - P. Čihák [-] , V. Štěpán [-] (63. O. Kraják [-] ) , D. Čada [-] , M. Ptáček [-] (72. M. Šťastný [-] ) - D. Kuťák [-] (46. D. Ličman [-] ) , R. Jukl [-] (80. J. Kraus [-] ) , D. Bareš [-] -

ŽK: 83. S. Hřebeček , 89. J. Cienciala - 75. D. Ličman , 85. P. Čihák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Makovička Milan - NOVOTNÝ Miroslav, ŠTUK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.