Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2017 17:00

34.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Táborska si pod sebou zřejmě podřízlo větev, doma padlo také s Vyšehradem


Branky


0

Boje o sestup se postupně rozhodují. Při souběžně hraném zápase dokázal Benešov vyhrát a tak má rezerva Táborska na udržení ztrátu propastných  sedm bodů. Vyšehrad nastřílel pět gólů a po delší době konečně vyhrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Riskující Táborsko bylo potrestáno

Oba týmy začaly aktivně se snahou co nejčastěji ohrozit branku soupeře, což na druhou stranu odkrývalo okénka při bránění. Hlavně domácí hráli docela na riziko, a to je hned několikrát přišlo dost draho. Poprvé se tak stalo po dvaceti minutách hry, kdy Doležal prošel po pravé straně až hluboko do šestnáctky k brankové čáře, zpětnou přihrávkou našel Jiřího Heřmana a ten z malého vápna doklepl do sítě - 0:1. Šemíci měli další šance, které sice neproměnili, ve 34. minutě ale přesto podruhé udeřili. Šlegl vybojoval míč ve středu pole a přihrávkou vyslal do brejku na brankáře domácích hned dva své spoluhráče. Volešák zatáhl míč po pravé straně, přihrál lépe postavenému Jiřímu Heřmanovi a ten měl už snadnou práci - 0:2. Ve 40. minutě se blýskl krásnou akcí po levé straně hřiště Smolák, na brankové čáře ještě obešel domácího zadáka a předložil přihrávku jako na stříbrném podnose pro zakončujícího Jakuba Doležala - 0:3. Už v nastaveném čase první půle, po ztrátě míče ve středovém kruhu, domácí podnikli rychlý kontr po své levé straně, Macejovi byl odpískán faul a z trestného kopu Patrik Nehoda mimořádně vydařenou střelou do šibenice nedal Štikovi šanci zakročit - 1:3.

Neproměněná penalta Volešáka mrzet nemusela

Pouhých 71 vteřin po zahájení druhé půle byl faulován ve vápně domácích Smolák, penaltu ale Volešák neproměnil, trefil jen tyč. V 55. minutě Volešák rozehrál zprava po zemi rohový kop, na něj si naběhl novopečený kapitán David Matějka a přestože byl tísněn, prostřelil křížnou trefou vše, co mu stálo v cestě - 1:4. Po hodině hry, jen několik vteřin po svém příchodu na hřiště, odcentroval zprava do vápna Ježdík a Madej na zadní tyči ve skluzu minul bránu. V 72. minutě na druhé straně hřiště Vojtěch Kostka hlavičkoval přesně do horního růžku brány - 2:4. V 83. minutě mohl skórovat Drobílek, domácí gólman Blažek byl proti. O chvilku později popáté kapituloval. Pět minut před koncem utkání totiž Volešák krásným pasem z levé strany od laviček našel nabíhajícího Petra Ježdíka, ten ukázal záda obráncům domácích a uzavřel skóre utkání - 2:5.

 

Zdroj článku: oficiální web Vyšehradu (www.slavojvysehrad.cz)

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu



FC Slavoj Vyšehrad
Jaroslav Klíma (trenér): „Zasloužené vítězství rozdílem tří branek, mohlo být i vyšší. Nechci snižovat kvality B-týmu Táborska, odehrál jiné zápasy, které mu vyšly, v tomto jsme však měli navrch my. Naše hra měla hlavu a patu, ostatně herní zlepšení naznačil už předchozí zápas s Domažlicemi, které teď nastřílely šest gólů Litoměřicku.“



Sestavy


FC MAS Táborsko B
M. Blažek [-] - P. Nehoda [-] (72. F. Bakule [-] ) , J. Suchan [-] , F. Vysušil [-] , V. Kostka [-] (86. J. Víteček [-] ) , L. Turek [-] (64. M. Dvořák [-] ) , J. Chotovinský [-] , J. Škarda [-] , V. Týnavský [-] (64. M. Grobár [-] ) , J. Peterka [-] , M. Novák [-]

FC Slavoj Vyšehrad
M. Štika [-] - F. Drobílek [-] , L. Volešák [-] , J. Heřman [-] (64. J. Řezáč [-] ) , P. Šlegl [-] , T. Madej [-] (83. R. Matysík [-] ) , D. Smolák [-] , J. Macej [-] (58. P. Ježdík [-] ) , J. Doležal [-] (83. J. Šindelář [-] ) , D. Matějka [-] , M. Písačka [-] (64. T. Rossmann [-] )

Počet diváků: 130. Rozhodčí: Pastyřík Vladimír - MUDRA Zdeněk, SZIKSZAY Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.