L. Volešák 59. (p.)
1:2
(0:2)
8. J. Košata (p.)
44. M. Mareš
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2017 17:00

33.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Třikrát a dost! Štěchovice dokázaly na čtvrtý pokus porazit Vyšehrad


Branky


59. L. Volešák (p.) - 8. J. Košata (p.) , 44. M. Mareš
0

Vyšehradského jarního trápení dokázaly využít Štěchovice, které po čtyřech zápasech konečně našly recept. Velmi důležitým gólem se prosadil Miroslav Mareš, který svým prvním gólem v sezoně přispěl k výhře nad svým bývalým týmem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druhý gól do šaten

První vteřiny zápasu byly krušné, před Soukupem vznikla chaotická situace a i s notnou dávkou štěstí za svá záda nepustil ani jeden z několika pokusů. Na opačné straně vyšehradský gólman Winter srazil ve vápně Vernera, rozhodčí Teuber neváhal a ukázal na penaltový puntík. Balonu se chopil Jakub Košata, vyslal penaltový pokus přímo k tyči a Wintera, skákajícího na druhou stranu, překonal - 0:1. Aktivně se snažil vyrovnat Písačka, po jeho rohových kopech se jeho spoluhráči neprosadili. Stejný hráč se postavil i k exekuci přímého kopu z dobré pozice, ale vyslal velmi nepřesný pokus. Úspěšnější nebyl ani Volešák, jehož pokus zamířil do zdi.

 

Ani hostům se standardky také příliš nevyvedly, Vernerova zamířila do zdi, po pokusu Pavlíka se naopak nikdo nedostal do zakončení. Pět minut před koncem prvního poločasu zakončoval Batka hlavičkou přímo k tyči, v tomto případě se Winter vytáhl a balon vyrazil do zámezí. Při další šanci Štěchovic ve 44. minutě už ale úspěch neslavil. Jakobovský dobře zpracoval balon a z pravé strany hřiště vyslal přesnou přihrávku na Miroslava Mareše, který si počínal jako chladnokrevný střelec – před obráncem si zasekl balon a přízemní střelou k tyči do protipohybu gólmana vstřelil svůj první gól v sezoně - 0:2. Trefu do sítě svého bývalého klubu posléze náležitě oslavil.

Volešák snížil z penalty

Ve druhém poločase se domácí hráči přece jen více osmělili směrem do útoku. Po dvou minutách hry nebezpečně zakončoval Dosoudil, ale bránu netrefil. Zvýšit vedení mohli hosté po souhře Košaty s Batkou, ale druhý jmenovaný mířil mimo bránu. V nebezpečných situacích se poté objevili Heřman s Matysíkem, ale Soukupa neprověřili. Ze hry se Vyšehradu nedařilo a tak využil nařízené penalty po Marešově hře rukou ve vlastním vápně. Nabídnuté šance využil Ladislav Volešák, na jehož pokus neměl Soukup nárok - 1:2. Vyšehradští se snažili o vyrovnání, aktivitou hýřil střídající Safianyk, který prokázal své technické dovednosti, ale jediný střelecký pokus z dálky nebyl příliš nebezpečným. Šanci na vyrovnání zahodil v nastaveném čase Smolák nepřesnou hlavičkou.

 

Zdroj článku: oficiální web Štěchovic (www.fotbalstechovice.cz)

Článek byl upraven redakcí

 

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Vyšehrad
Milan Kopřiva (asistent trenéra) pro www.slavojvysehrad.cz: „Nezbývá mi než konstatovat totéž co minule: zápas nám v plné nahotě ukázal, jak na tom teď jsme. Štěchovice na nás byly dobře připraveny a také namotivovány, protože někteří jejich hráči tady předtím působili. Výborný výkon podal hlavně Švejda, ale také Kučera, Busta i další hráči soupeře. Mohli jsme dát hned v úvodu gól, měli jsme trojnásobnou šanci, a zápas by se pak vyvíjel jinak. Neproměnili jsme a náš výkon byl potom statický, bez schopnosti přečíslení a účinné finální přihrávky. Snažili jsme se o kombinaci, ale neprosadili jsme se, skórovali jsme nakonec jen z penalty.“

Povltavská Fotbalová Akademie
Zbyněk Busta (trenér) pro www.slavojvysehrad.cz: „Odehráli jsme zápas na Vyšehradě podle svých představ. Na začátku druhé půle jsme mohli jít do vedení 3:0, a měli bychom to pak jednodušší, místo toho přišla kontaktní branka a museli jsme tři body vyválčit. Moc fotbalové krásy zápas nepobral, ale k vítězství jsme ho dovedli.“



Sestavy


FC Slavoj Vyšehrad
V. Winter [-] - M. Písačka [-] , P. Ježdík [-] (53. Y. Safianyk [-] ) , R. Dosoudil [-] , P. Šlegl [-] - L. Volešák [-] , D. Smolák [-] , D. Matějka [-] , F. Drobílek [-] - J. Heřman [-] (77. T. Madej [-] ) , R. Matysík [-] (73. J. Doležal [-] )

Povltavská Fotbalová Akademie
M. Soukup [-] - M. Švejda [-] , M. Verner [-] (90. J. Denk [-] ) , M. Mareš [-] (66. S. Hřebeček [-] ) , F. Busta [-] , L. Jakobovský [-] , L. Batka [-] , T. Pavlík [-] , J. Košata [-] (55. Š. Maruš [-] ) , Š. Kučera [-] , L. Maršálek [-]

ŽK: 60. Y. Safianyk , 82. J. Doležal , 87. R. Dosoudil - 46. M. Mareš , 53. J. Košata , 71. Š. Maruš , 90. M. Soukup .
Počet diváků: 214. Rozhodčí: Teuber Ivan - VAŇKÁT Zdeněk, KLUPÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.