K. Piták 44. (p.)
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2017 18:00

33.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Olympia odskočila soupeřům, těsnou výhru nad Benešovem zařídil Piták z penalty


Branky


44. K. Piták (p.)
0

Úterní dohrávku Olympie s Benešovem rozhodl jediný gól z konce prvního poločasu. Piták proměněnou penaltou zařídil důležité tři body Olympii, která ještě více potopila Benešov bojující o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Benešovští zahráli ve vápně rukou

Na Olympii čekalo v úterním podvečeru domácí dohrávané utkání s Benešovem. Souboj týmu bojujícího o postup a týmu bojujícího o udržení vypadal na papíře jako jasná záležitost. Shodou okolností se oba soupeři nenacházejí v ideální formě a tak nebylo na hřišti k vidění příliš krásy. Během prvního poločasu viděli diváci pár šancí na obou stranách. S blížícím se koncem poločasu se dostala Olympia do většího tlaku a přidala na obrátkách. Po jednom z rohových kopů zahrál jeden z hráčů Benešova rukou ve vápně a k exekuci penalty se připravoval Karel Piták. Zkušený exligový hráč se nemýlil a překonal Repáně – 1:0.

Vyrovnaný zápas až do konce

Domácí Olympia se pokoušela hned na začátku druhého poločasu zvýšit své vedení, ale k uklidňující pojišťovací druhé trefě se nedostala. Benešov držel naději na důležitý bodový zisk a snažil se najít skulinku. Ačkoliv oba týmy dělí několik míst, bylo k vidění vyrovnané utkání. O něco více ale byla spokojenější domácí Olympia, protože své hubené vedení dokázala udržet až do konce a připsat si dosti důležité body do bojů o první místo tabulky. Naopak svou výhrou přidělala ještě více starostí potápějícímu soupeři, který už klesl pod Benátky a nyní má náskok pouhých tří bodů na rezervu Táborska, které je v pásmu sestupu.

 

Zdroj článku: oficiální web Olympie HK (www.fcolympia.cz), kde naleznete více infomací o klubu

Článek byl upraven redakcí

VIDEOSESTŘIH



Sestavy


FC Olympia Hradec Králové
L. Frydrych [-] - J. Duben [-] , M. Šťastný [-] , D. Broukal [-] (49. D. Ličman [-] ) - M. Demeter [-] , K. Piták [-] , M. Ptáček [-] (46. V. Štěpán [-] ) , L. Houžvička [-] - R. Jukl [-] , O. Kraják [-] (90. J. Kraus [-] ) , D. Bareš [-] (46. D. Čada [-] )

SK Benešov
L. Repáň [-] - I. Khodulia [-] , E. Adjei [-] , J. Laštovka [-] , Z. Vrňák [-] (72. J. Zákostelský [-] ) - L. Balata [-] , D. Farkaš [-] (88. M. Kučaba [-] ) , M. Bohata [-] (75. K. Kulhavý [-] ) , D. Skopec [-] - S. Ibe [-] (59. M. Turek [-] ) - O. Rataj [-]

ŽK: 70. M. Demeter - 21. M. Bohata .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Janoch Marek - GRIMM Tomáš, DUDA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.