4:2
(2:1)
22. D. Černý (p.)
54. M. Špírek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2017 17:00

33.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Souboj tabulkových sousedů nabídl dve penalty, na konci se radoval Písek


Branky


14. T. Froněk , 26. M. Voráček (p.) , 58. F. Řezáč , 76. M. Voráček - 22. D. Černý (p.) , 54. M. Špírek
0

DOmažličtí fotbalisté dali zapomenout na několik ztracných zápasů a v Písku se podíleli na pohledném zápase. Ve druhém poločase dokázali vyrovnat, ale po jedné z chyb inkasovali rozhodující gól. Velké problémy západočeskému týmu dělal výborně hrající Martin Voráček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta na obou stranách

Od úvodu se hrál pohledný zápas plný útočných akcí. Prvním radujícím se byl domácí Tomáš Froněk, který vybojoval balon na vlastní polovině a po levém křídle s ním doběhl až do vápna soupeře a rychlou střelou překonal Švihoříka – 1:0. Hosté si následně vybojovali několik standardek, a i když z nich neudeřili, dokázali po chvíli vyrovnat. Z penaltového puntíku Daniel Černý potrestal faul Ondřeje Sajtla – 1:1. Domažlicím radost z vyrovnání dlouho nevydržela, o čtyři minuty později zahrával i putový kop také domácí tým, když byl ve vápně nedovoleně sražen Filip Řezáč. K exekuci penalty se v 26. minutě postavil Martin Voráček a znovu vrátil vedení na stranu domácích - 2:1

Po vyrovnání přišla chyba

Po dobrém prvním poločase se inkasované branky ani tentokrát nevyvarovali. Hosté po přestávce zaveleli k útoku a v 54. minutě sklidili ovoce. Nekompromisně k pravé tyči branky Rondzika se trefil Miroslav Špírek - 2:2. Domácí bojovali dál, vzápětí poslal dělovku z hranice vápna na domažlickou bránu Voráček, ale Švihořík vytáhl fantastický zákrok. Obrana hostí chybovala o několik okamžiků později, když nechala v pokutovém území trestuhodně volného Filipa Řezáče, který nasměroval zprava přilétnuvší centr neomylně do sítě - 3:2.

 

Další šance si připsali Froněk s Hrachovcem, ale čtvrtý gól nepřidali. Hosté reagovali pokusy Černého a domácí Rondzik si musel dávat pozor. Definitivní rozhodnutí nabídla 76. minuta, když svým spoluhráčům dodal klid Martin Voráček, hrají v posledních týdnech ve skvělé formě – 4:2. Do střelecké listiny se pak v samotném závěru mohl zapsat Kočí, jeho střelu dokázal Švihořík vytlačit na břevno.

 

Zdroj článku: oficiální web Písku (www.fcpisek.cz)

Autor článku: Petr Brůha

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu


FC Písek
Ondřej Prášil (trenér): "Velká spokojenost se třemi body i s předvedenou hrou. Kluci splnili, co jsme po nich chtěli. Jedinou kaňkou zápasy tak je, že jsme soupeře dvakrát dotáhnout naše vedení. Kluky jinak musím pochválit, v sobotu jsme odehráli těžký zápas s Královákem, přesto jsme na tom byli dobře fyzicky a utkání jsme zvládli. A byl to i hezký fotbal. Vynikal střední záložník Tomáš Froněk a levé křídlo Martin Voráček, kteří tým táhli do ofenzivy a zasloužili se o výsledek.."




Sestavy


FC Písek
J. Rondzik [-] - V. Milec [-] , M. Voráček [-] (86. Š. Hlinka [-] ) , V. Hrachovec [-] , T. Froněk [-] , F. Řezáč [-] (79. M. Held [-] ) - O. Sajtl [-] (68. F. Vaněk [-] ) - A. Kočí [-] , M. Rendla [-] , P. Řehák [-] , L. Holub [-]

TJ Jiskra Domažlice
J. Švihořík [-] - M. Bauer [-] , D. Bezdička [-] , D. Černý [-] , M. Hrubý [-] , M. Braun [-] , D. Brožík [-] , O. Ruml [-] (71. M. Hejda [-] ) , O. Chocholoušek [-] (46. J. Blažek [-] ) , P. Mráz [-] (75. P. Průcha [-] ) , M. Špírek [-]

ŽK: 20. P. Řehák , 67. A. Kočí , 70. T. Froněk - 8. D. Černý , 63. J. Blažek .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: Kvaček Jan - HOCK David, KOTYZA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.