2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2017 17:00

33.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Konečně za tři body. Jirenským fotbalistům pomohl k výhře i vlastní gól Drahoše


Branky


36. J. Vondráček , 69. P. Drahoš (vl.) - 52. D. Vavrouš
0

Sérií remíz či prohrou se Jirny odstřihly z bojů o prvenství v soutěži, ale lídr loňské sezony stále bojuje. Na gól Vondráčka sice odpověděl Vavrouš, vítězný gól pak domácím daroval Drahoš, jehož vlastní trefa rozhodla o výsledku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jirenští přežili tlak Chrudimi

Chrudimští začali ve středeční předehrávce lépe a vytvořili si mírnou převahu. Domácí Jirny se nemohly prosadit a hosté hru kontrolovali. Šanci na otevření skóre měl Dostálek, ale místo střely volil ještě nahrávku. Vstřelit gól se pokoušel i Kopecký, ale jeho střela neměla gólový efekt. Ve 36. minutě se domácí dostali před hranici šestnáctky chrudimských a střelou k tyči dokázali Jiřím Vondráčkem otevřít skóre utkání - 1:0. Chrudimští nesložili zbraně a znovu si vytvořili tlak a několik nadějných situací. Překonat domácího gólmana Čapa se jim už ale do konce poločasu nepodařilo. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0, který byl pro domácí Jirny velmi dobrý.

Drahoš si srazil centr do vlastní brány

Druhý poločas začali hosté znovu tlakem a v 52. minutě se prosadil hlavou David Vavrouš a srovnal skóre utkání - 1:1. Další standardka a střela Kopeckého volala po gólu, ale proti byl opět domácí brankář Čáp. Hosté byli fotbalovější a snažili se o otočení výsledku. Ale trhlinu v jejich plánu způsobil centr před vlastní branku, kde si Petr Drahoš srazil míč do vlastní sítě - 2:1. Chrudim se následně snažila vyrovnat, ale doplácela na špatné zakončení. Při hře vabank mohli domácí ke konci utkání svůj náskok zvýšit, ale brankář Mrázek byl vždy na místě. Chrudimští tak vstřelili v Jirnech dva góly, ale vlastňák Drahože rozhodl o výhře Jiren.

 

Zdroj článku: oficiální web Chrudimi (www.mfkchrudim.cz)

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Jirny
Václav Hradecký (trenér): "Soupeř byl velice dobrý a kvalitní, v prvním poločase byl určitě lepším týmem. Chrudim byla byla rychlejší, důraznější, vytvořila si minimálně dvě gólové šance, které neproměnila. My poté dali vedoucí branku a v druhém poločase jsme se zlepšili. Neprohrávali jsme už tolik soubojů a odražených míčů, ale soupeř vyrovnal. Vše spělo k nerozhodnému výsledku. Z nepřehledné situace, kdy Hruška centroval ze strany, tam padl druhý gól. Nazval bych to z naší strany vydřeným, ubojovaným vítězstvím.Hráčem zápasu byl záložník Vondráček."




Sestavy


SK Viktorie Jirny
O. Čáp [-] - L. Hruška [-] , O. Kejha [-] , V. Ježdík [-] (59. F. Škorvánek [-] ) , M. Parys [-] , M. Čepelák [-] - J. Vondráček [-] , L. Křeček [-] , P. Vandas [-] (73. D. Kocourek [-] ) - A. Melechovský [-] , M. Klán [-] (46. R. Stöckner [-] )

MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - T. Dostálek [-] , L. Kopecký [-] , J. Krčál [-] , J. Stránský [-] , O. Kesner [-] , P. Drahoš [-] , D. Vavrouš [-] (87. O. Hauf [-] ) , S. Langr [-] , J. Kučera [-] , T. Mlynka [-] (64. D. Vašulín [-] )

ŽK: 16. L. Křeček , 60. L. Hruška - 60. J. Kučera .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šálková Helena - ŠTRINCL Pavel, CIHLÁŘ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.