1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2017 17:00

32.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jirny v předehrávce vykradly Tachov a vystřídaly Olympii v čele tabulky


Branky


0

Nejméně do soboty má ČFL nového lídra. Jirny dokázaly vyhrát v Tachově, když na trefy Hrušky a Škorvánka odpověděl pouze Dvořák a Tachov na jaře poprvé prohrál na domácí půdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šlo to i bez Melechovského

Tachovští fotbalisté odehráli poslední domácí zápas v této sezoně, dost možná na dlouhou dobu i svůj poslední třetiligový. Ale nejednalo se o žádný zápas z nutnosti, do západních Čech zamířila Viktorie Jirny, což je loňský vítěz soutěže a zároveň jediný tým, který ještě reálně může ohrozit Olympii v čele tabulky. Oby týmy nastoupily do zápasu v nejsilnější dostupné sestavě, jako první se pak radovali hosté. Ke třem bodům udělal první krok Lukáš Křeček v desáté minutě – 0:1. Gólovou pojistku stihli hosté ještě do konce poločasu, konkrétně se prosadil ve 25. minutě František Škorvánek – 0:2. Do konce poločasu Jirny tento výsledem udržely, absence kanonýra Aleše Melechovského tak zatím příliš nebolela.

Snížení, ale vyrovnat se Tachovu nepodařilo

Ve druhém poločase už se Tachovští zmohli ke korekci stavu. Gól naděje padl ale až v 73. minutě z kopaček Františka Dvořáka – 1:2. Ve hře tak byla proti silnému soupeři spíše pouze remíza, ale hosté si dávali dobrý pozor v obraně a za gólmana Čápa žádná střela nezamířila. S fanoušky se Tachov na své půdě rozloučil prohrou, naopak Jirny nejméně do soboty vystřídaly na prvním místě Olympii Hradec Králové, která má ale jeden zápas k dobru.



Ohlasy k zápasu


FK Tachov
Trenér Pavel Vaigl: "Za celou sezónu jsme doma neprohráli, ale čekal nás těžký zápas - Jirny mají velice zkušený mančaft. Do první půle jsme vstoupili dobře, ale pak jsme dostali z trestňáku gól a trochu to s námi otřáslo. Hosté po druhém gólu z brejku už moc šancí neměli. Poločas byl od nás herně dobrý, ale Jirny nás vyškolily z produktivity. Za druhý poločas musím kluky pochválit, myslím si, že jsme hosty přejeli, ale nedali jsme branky bohužel. Náš výkon byl ale nadstandardní. Knakal odehrál velice dobrý zápas."

SK Viktorie Jirny
Trenér Václav Hradecký: "Řekl bych, že to byl z naší strany velice dobrý výkon. Do utkání jsme šli bez dvou hráčů základní sestavy Hrušky a Melechovského. Povedl se nám vstup do zápasu, Křeček dal krásný gól z trestného kopu, pak přidal Škorvánek druhou branku ve skluzu. První poločas jsme byli zkrátka lepší, domácí si s námi nevěděli rady. Po změně stran nás ale dostali pod tlak, měli jsme navíc zdravotní potíže - už v první půli odešel Škorvánek, po hodině hry pak Křeček s kotníkem a před koncem s lehkým výronem Stöckner. Domácí měli po penaltě velký tlak, my zase brejkové situace, ale nakonec jsme to ubránili na konečných 1:2. Mužstvo dokázalo zacelit všechny mezery a bojovalo jako tým. Vondráček hrál včera výborný zápas."



Sestavy


FK Tachov
D. Houdek [-] - D. Hradecký [-] (75. D. Tříska [-] ) , M. Mlynařík [-] , F. Dvořák [-] , M. Kyndl [-] , M. Hoffmann [-] (65. R. Kropáček [-] ) , T. Habart [-] , M. Knakal [-] , P. Došlý [-] , J. Matas [-] , T. Hájovský [-]

SK Viktorie Jirny
O. Čáp [-] - M. Čepelák [-] , O. Kejha [-] , L. Křeček [-] (65. V. Ježdík [-] ) , M. Parys [-] - F. Škorvánek [-] (41. D. Kocourek [-] ) , P. Vandas [-] , J. Vondráček [-] , J. Procházka [-] , R. Stöckner [-] (84. F. Awuku [-] ) - V. Pokorný [-]

ŽK: 19. M. Knakal , 59. M. Hoffmann - 12. F. Škorvánek .
Hráči zápasu: M. Knakal - J. Vondráček .
Počet diváků: 330. Rozhodčí: Makovička Milan - NOVOTNÝ Miroslav, ŠTUK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.