3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 10:15

32.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Třemi góly a třemi body ze zápasu s Litoměřickem oslavila Chrudim konec sezony


Branky


0

Zápas o čest zvládla lépe domácí Chrudim, za kterou opět po odmlce pálil i její nejlepší střelec Kopecký. Proti Litoměřicku se prosadili i jeho spoluhráči a Chrudim potvrdila třemi body povedené jaro.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chrudim byla aktivnější

Domácí fotbalisté byli od začátku zápasu aktivní a snažili se rozhodnout hned v úvodních minutách. Ve 13. minutě se do šestnáctky Litoměřicka dostal Langr, předložil balon Kopeckému, který z první vyslal střelu na branku. Brankář Pechatý míč reflexivně vyrazil pouze k Tomáši Dostálkovi a ten si již s nabídnutou šancí věděl rady, prudkou střelou poslal svůj tým do vedení - 1:0. V 17. minutě se dostal k odraženému míči Kesner, ale jeho střela minula Pechatého bránu. Ve 23. minutě se dostal ve skrumáži k míči Kučera, ale ani on nepropasíroval míč do sítě.

 

Hosté se osmělili ve 26. minutě, když nepříjemnou střelu vyslal na Mrázka Šlehofer. Domácí brankář skvělým zákrokem střelu zlikvidoval. Ve 37. minutě se do míče opřel Kopecký a brankář Pechatý měl co dělat, aby míč vytěsnil na roh. Domácí měli utkání pod kontrolou, ale chybělo jim více štěstí v koncovce. Ve 41. minutě se do šance dostali hosté, ale Hanuš z blízkosti přestřelil.

Litoměřicko bez šance

Do druhého poločasu nastoupili hráči Chrudimi ofenzivně naladěni a hned ve 47. minutě vyslal střelu na branku Kučera. V 54. minutě si na centr Řezníčka naskočil Lukáš Kopecký a hlavou rozvlnil síť za hostujícím brankářem podruhé – 2:0. Domácí měli utkání pod kontrolou a vytvářeli si další příležitosti. V 60. minutě vychytal senzačně Kopeckého brankář Pechatý. V 75. minutě se do brejku vydalo duo Ondřej Hauf - Kučera, prvně jmenovaný vedl míč, místo nahrávky na dobře nabíhajícího Kučeru, zvolil kličku obránci a umístěnou střelou o tyč rozvlnil síť potřetí v utkání – 3:0. V 80. minutě hlavičkoval nad břevno Vašulín. V 81. minutě měl ještě šanci Mlynka, ale tváří v tvář brankáři Pechatému přestřelil. Poslední desetiminutovka se už jen dohrávala.

 

Zdroj článku: oficiální web Chrudimi (www.mfkchrudim.cz)

Článek byl upraven redakcí

VIDEOSESTŘIH



Sestavy


MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - T. Dostálek [-] (77. T. Mlynka [-] ) , L. Kopecký [-] (71. O. Hauf [-] ) , M. Radouš [-] , D. Vodrážka [-] (62. D. Vavrouš [-] ) , O. Kesner [-] (66. D. Vašulín [-] ) , V. Řezníček [-] , P. Drahoš [-] , J. Kučera [-] (87. J. Stránský [-] ) , S. Langr [-] , J. Krčál [-]

FK Litoměřicko
P. Pechatý [-] - J. Černý [-] (62. F. Frank [-] ) , J. Grunert [-] , J. Šimkovský [-] , M. Hanuš [-] - M. Štancl [-] , L. Šlehofer [-] , P. Valenta [-] , V. Kolmistr [-] , J. Kalaš [-] , M. Faust [-] - -

ŽK: 89. O. Hauf - 43. L. Šlehofer , 58. V. Kolmistr , 75. J. Grunert .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Janoch Marek - KŘÍŽ Jiří, GRIMM Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.