0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2017 18:00

32.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jiskra ve středeční předehrávce nestačila na Králův Dvůr


Branky


0

Tečku za sezonou sledovali také diváci v Domažlicích, kam zavítal Králův Dvůr. Již v úvodu zápasu se hosté dostali do vedení, které udrželi po celý zápas a završili vydařenou sezonu třemi body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pětiminutové čekání na první gól

Zahajovacího výkopu se ujala Jiskra, ale v páté minutě to byli hosté, kteří se prosadili jako první zásluhou Jakuba Balšánka – 0:1. Domažlicím dělal problémy přechod přes půli hřiště a tak se hosté dokázali udržet ve vedení. Do konce poločasu se oba týmy střídaly v držení balonu, ale ani jeden z nich nehnul poločasovým skóre. Po prvním poločase tedy byly spokojenější hosté z Králova Dvora, kterým stačila jediná přesná střela mezi tři tyče k vedení.

Jiskře se bodovat nepodařilo

Svižně a s touhou pojistit své vedení pak hosté vstoupili do druhého poločasu, ale domácí obrana se nenechala nachytat. Jiskra si ale nevytvářela nadějné střelecké pozice a bodový zisk se začal pomalu vzdalovat. Nakonec se vzdálil úplně, když se v 85. minutě prosadil Michal Procházka, který stanovil i konečné skóre zápasu – 0:2.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
J. Švihořík [-] - M. Bauer [-] , D. Bezdička [-] , M. Hejda [-] , J. Blažek [-] , D. Boček [-] , P. Mužík [-] , M. Hrubý [-] , O. Chocholoušek [-] (72. P. Javorský [-] ) , P. Mráz [-] , D. Brožík [-] (64. M. Špírek [-] )

FK Králův Dvůr
Z. Vávra [-] - T. Šilhavý [-] , K. Soldát [-] , D. Zelenka [-] , J. Bouček [-] - J. Ježdík [-] (75. P. Dochtor [-] ) , J. Balšánek [-] , D. Kilián [-] , P. Eliáš [-] , M. Procházka [-] - M. Šlapák [-] (87. P. Svoboda [-] ) -

ŽK: 68. D. Boček , 69. M. Špírek , 77. P. Mužík , 80. M. Bauer - 42. J. Balšánek , 69. P. Eliáš .
Počet diváků: 183. Rozhodčí: Pečenka Jiří - KOUBA Štěpán, CIHLÁŘ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.