4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2017 17:30

32.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva góly Osvalda a klidná závěrečná výhra Dobrovice nad Hořovickem


Branky


0

Bez větších nervů nastoupila Dobrovice do domácího zápasu s Hořovickem. Oba týmy neměly téměř o co hrát a tak se dostal na řadu uvolněný fotbal. Svou sílu prezentovali domácí, kteří i s pomocí dvou gólů Osvalda porazili sestupujícího soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým pálil šance

Prvotní gólovou akci měl na kopačkách po rohovém kopu Dordević, který byl sám překvapen, že se k němu na zadní tyč balon dostal a hlavičkovým pokusem netrefil bránu. Vzápětí si Dobrovice vypracovala další šanci, po centru z levé strany Eliáš přestřelil bránu z deseti metrů. Třetí příležitost si vypracoval Bernát, jeho gólové zakončení Herco stihl vytěsnit. Velký tlak domácích se poprvé přetavil v gól ve 25. minutě, když centr Jakubce zamířil na hlavu Tomáše Osvalda, který ho prodloužil za záda Herca – 1:0.

Tři minuty se čekalo na zvýšení vedení, Dordevičův centr zamířil na Pavla Bernáta, jehož úkolem bylo uspět v souboji s protihráčem a prostřelit Herca – 2:0. Dobrovice zápas zcela ovládala, ale osm minut před koncem prvního poločasu kapitulovala, když balon při protiútoku zamířil postupně přes Kliemše a Mandíka na Milana Krůtu, který dal naději na možný bodový zisk – 2:1.

Závěr v exhibičním tempu

Záhy po odstartování druhého poločasu ale naděje opět zhasla. Pouhých 65 vteřin udržel čisté konto náhradní gólman Křikava, než ho překonal Tomáš Osvald samostatným únikem a zakončením mezi nohy – 3:1. Zhaslou naději mohl oživit později Šíma, ale o kousek netrefil bránu. Přesně v 60. minutě padl další gól, Osvaldův rohový kop Křikava trestuhodně podběhl a Boban Dordevič zakončoval hlavou do opuštěné brány – 4:1. Závěrečné minuty se odehrávaly za exhibičního tempa, příležitost dostal opět náhradní gólman Bartoš, který se opět dostal jako útočník do zakončení a jeho střelecké zakončení nůžkami jen tak tak neskončilo pátým gólem.



Sestavy


FK Dobrovice
J. Havránek [-] - J. Novák [-] (12. Z. Jakubec [-] ) , M. Routek [-] , R. Žaloudek [-] , L. Fialka [-] - P. Bernát [-] (64. D. Miškovský [-] ) , T. Osvald [-] , J. Eliáš [-] , P. Tvaroha [-] , D. Pelyak [-] - B. Dordevič [-] (76. O. Bartoš [-] )

SK Hořovice
M. Herco [-] (46. Š. Šíma [-] ) - T. Pelikán [-] , J. Vaníček [-] , J. Bežó [-] , M. Krůta [-] - D. Hašek [-] (62. V. Zítek [-] ) , O. Vrabec [-] , J. Šubert [-] , D. Klimeš [-] - L. Mandík [-] (46. M. Pelikán [-] ) , M. Nademlejnský [-] (46. J. Křikava [-] )

ŽK: 53. J. Eliáš - 14. J. Bežó , 53. D. Hašek .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Ulrich Tomáš - TRSKA Adam, CICHRA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.