2:1
(1:0)
58. R. Jukl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 10:15

32.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olympia padla s Vltavínem a zařídila obhajobu titulu Jiren


Branky


10. J. Hodas , 65. . Mashike - 58. R. Jukl
0

Olympia měla jasný cíl v podobě dvou bodů, které by zařídily v nováčkovské sezoně výhru mistrovského titulu. Jenže rozjetý Vltavín byl proti a dokázal v domácím zápase vyhrát díky trefám Hodase a Mashikeho, které nejen rozhodly o třech bodech, ale také o titulu Jiren.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Vltavín se dočkal odměny

Olympii se už od úvodních minut nedařilo držet na balonu a tak byl útočně aktivní především domácí Vltavín. Netrvalo dlouhou a poprvé se měnilo skóre. Domácí hráči dostali balon od autového vhazování až na malé vápno a dostali se do velké šance, kterou ještě dokázal z brankové čáry pokrýt Frydrych, ale na následnou dorážku Jana Hodase byl krátký – 1:0. Lokáda byla i nadále aktivnější a v jednu chvíli sahala i po dvoubrankovém trháku, proti prudké střele Mashikeho se ovšem vyznamenal opět hradecký brankář. Po půl hodině hry pronikl do vápna hostující Ptáček a po srážce s obráncem Pražanů se dožadoval penalty, ta se nepískala, což by Hradci nemuselo vadit, kdyby čtyři minuty před přestávkou nedokázal na poslední chvíli zareagovat na šikovnou teč míče domácí gólman.

Nerozhodný stav vydržel pár minut

Začátek druhé půle se Východočechům vůbec nepovedl, domácí se totiž hnali dvakrát do hodně nadějného přečíslení, Frydrych ale neměl práci. A tak se dostala ke slovu také Olympia. Ta nejdříve domácí uzamkla na jejich vlastní polovině a začala se tlačit k vyrovnání. Z úvodních příležitostí se sice ještě hosté branky nedočkali, ovšem chvíli před uplynutí hodiny hry se pohledným přímým kopem kousek za velkým vápnem prezentoval Richard Jukl – 1:1. Domácí nic nevzdali, za což byli odměněni druhou brankou v utkání, o kterou se postaral tentokrát Elvis Sukisa Mashike, a Šavle tak po pěti minutách opět prohrávaly - 2:1. Závěr utkání přinesl menší tlak Hradeckých, který byl ochuzen o Jukla, jenž musel odstoupit kvůli poraněnému kotníku a zanedlouho také o Novotného, jemuž zase nedovolilo pokračovat koleno.

 

Zdroj článku: odiciální web Olympie (www.fcolympia.cz) kde najdete více informací o klubu

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu


FK Loko Vltavín
Martin Frýdek (trenér): "Pro diváky to byl perfektní, útočný zápas. V prvním poločase jsme měli více šancí, ale bohužel jsme proměnili jen jednu. Ze začátku druhé půle nás soupeř zatlačil a zaslouženě vyrovnal. Pak jsme se probudili a kdybychom dali více branek, nikdo by se nemohl divit. Myslím, že jsme zaslouženě vyhráli. Hráčem zápasu byl útočník Hodas. Se sezónou a třetím místem jsem velmi spokojený, a to hlavně proto, že jsme chtěli hrát fotbal, nenakopávali jsme to, vše jsme se snažili řešit fotbalově. Škoda je prvního jarního kola v Písku, kdy jsme hráli výborně, ale prohráli jsme 2:3 a tyto tři bodíky nám nakonec chyběly k úplnému vrcholu."

FC Olympia Hradec Králové
Miloš Sazima (trenér): "Do utkání vstoupili aktivně, neproměnili jsme dvě solidní brankové příležitosti, pak jsme inkasovali z rohového kopu a dostali se do útlumu. Ve druhé půli jsme domácí přitlačili a pramenila z toho krásná vyrovnávací branka hráče zápasu, středního záložníka Jukla z volného přímého kopu. Téměř vzápětí jsme ale neuhlídali Mashikeho, který utkání rozhodl. Domácí vyhráli zaslouženě. Jako nováček jsme urvali druhou pozici a víceméně můžeme být spokojení. Pokud budeme postupujícím týmem, tak je před námi hektické léto, přestávka bude krátká a budeme muset výrazně doplnit kádr, abychom byli konkurenceschopní. Na domácí stadion pro FNL máme rozpracovanou smlouvu pro stadion Evžena Rošického na Strahově."



Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Tichý [-] , O. Janda [-] (70. M. Macháček [-] ) , . Mashike [-] (90. M. Schindler [-] ) , D. Pozníček [-] , O. Šípek [-] (76. R. Macháč [-] ) , M. Uvíra [-] , B. Abena [-] , D. Podzimek [-] , J. Hodas [-] (80. P. Pejša [-] ) , V. Valíček [-] (79. J. Růžička [-] )

FC Olympia Hradec Králové
L. Frydrych [-] - J. Duben [-] , J. Novotný [-] (92. J. Havel [-] ) , M. Demeter [-] - D. Čada [-] , M. Ptáček [-] , V. Štěpán [-] (58. P. Čihák [-] ) , R. Jukl [-] (83. A. Pohořálek [-] ) - K. Piták [-] , D. Bareš [-] , D. Kuťák [-] (67. D. Ličman [-] )

ŽK: 69. V. Valíček , 90. R. Macháč - 37. D. Čada .
Počet diváků: 512. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - NĚMEC Václav, TESAŘ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.