2:1p.
(1:0)
67. R. Korba
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 10:15

32.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Štědronského několikrát vychytal skvělý Vízek, Převýšov ve Štěchovicích vybojoval remízu


Branky


0

Proti Převýšovu chyběl Štěchovicím nejlepší střelec Batka, nahradit ho mohl Štědronský, ale v jeho pěti šancích ho vždy dokázal vychytat Vízek. Ofenzivní první poločas přetavily Štěchovice v jediný gól, na který Převýšov odpověděl ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vízek zlikvidoval několik šancí

První poločas pojali domácí ofenzivně a už ve druhé minutě se málem radovali. Balon prošel překvapivě do vápna ke Košatovi, který přihrával osamocenému Štědronskému, ale druhému jmenovanému se nepodařilo trefit balon. Gólovou radost si dopřáli o dvě minuty později, to se povedlo odcentrovat Hřebečkovi, Lukáš Maršálek na hranici malého vápna jemně lízl balon hlavou a překvapený Vízek nestihl reagovat – 1:0. Převýšov se snažil odpovědět, nejprve střela Sedláčka mířila mimo, poté se musel ukázat Soukup. Korba prostrčil balon Krajákovi a ten se ocitl přímo před ním, jenže gólman s ledovým klidem zlikvidoval velmi nadějnou šanci.

 

Zvýšit vedení mohl ve své druhé šanci Štědronský, při centru Hřebečka se pohyboval na hraně ofsajdu, ale akce pokračovala dál a lob za Vízka skončil těsně vedle tyče. Převýšov zahrozil přímým kopem, ten se ale Krajákovi nepodařil dle představ. Na opačné straně pokračoval v boji s Vízkem Štědronský, ale jeho další dva pokusy gólem neskončily, lob skončil opět vedle tyče a poté na jeho přízemní střelecký pokus čekala gólmanova noha. Pátou velkou šanci si Štědronský nechal na závěr prvního poločasu, ale opět byl neúspěšný.

Převýšov sahal po výhře

Druhý poločas začal pomaleji, ale šancí neubylo. Po pěti minutách napřáhl ke střele Korba, ale s pomocí teče netrefil bránu. Na druhé straně zahrozil Košata, kterému v gólové radosti zabránil dobře chytající Vízek. Když se ke střele dostal i Hřebeček a Vízek musel krotit balon před dotírajícím Košatou, zdálo se, že druhý gól je otázkou času. Chyba. Povedená desetiminutovka Převýšova mohla stát Štěchovice všechny body. V 65. minutě střílel ze střední vzdálenosti Špidlen a řádně prověřil Soukupův postřeh.

 

O minutu později zakončoval velmi nadějně Kosař, ale trefil svého spoluhráče. Třetí šance v sedmé desetiminutovce zápasu gólem skončila, Radek Korba až příliš lehce obešel obránce a střelou k tyči vyrovnal – 1:1. V 76. minutě měl téměř tutovou šanci Veselka, kterému do střely obětavě sklouzl Švejda. Ani v závěru tempo neopadlo, obě mužstva se snažila rozhodnout, ale při rychlých protiútocích shodně doplatila na nepřesnosti v rozehrávce.

Devátý penaltový úspěch Štěchovic

Rozhodnout musel penaltový souboj, pro domácí barvy jedenáctý v sezoně. Už v první sérii netrefil bránu Špidlen, naopak Maruš svůj pokus proměnil. Další tři série rozuzlení nenabídly, za Převýšov se prosadili Zezula, Vízek i Kraják a za Štěchovice reagovali Hřebeček, Košata a Pavlík. Definitivně rozhodla pátá série, ve které Sedláček trefil břevno. Celkově si domácí připsali devátou výhru za dva body a se sezonou se rozloučili dvěma body.

 

Zdroj článku: oficiální web Štěchovice (www.fotbalstechovice.cz)

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu



SK Převýšov
Tomáš Hrabík (trenér): "Do zápasu jsme vstoupili špatně, domácí vstřelili rychlý gól a i nadále byli lepším celkem, vytvořili si několik šancí, které naštěstí neproměnili. Od 30. minuty jsme hru vyrovnali. Ve druhém poločase už jsme byli lepší a zaslouženě jsme vyrovnali. Je škoda, že jsme nevyužili další šance k otočení zápasu. V penaltovém rozstřelu jsme opět neměli štěstí. Hráčem zápasu byl útočník Korba, který dal naši jedinou branku."



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
M. Soukup [-] - M. Švejda [-] , L. Maršálek [-] , M. Verner [-] (48. Š. Maruš [-] ) , L. Jakobovský [-] , F. Busta [-] , M. Štědronský [-] (88. J. Cienciala [-] ) , Š. Kučera [-] , T. Pavlík [-] , J. Košata [-] , S. Hřebeček [-]

SK Převýšov
P. Vízek [-] - P. Veselka [-] , V. Karal [-] , J. Černý [-] , J. Špidlen [-] - M. Kosař [-] (76. J. Labík [-] ) , L. Kraják [-] , M. Zezula [-] , K. Krejčík [-] (64. P. Novák [-] ) , T. Sedláček [-] - R. Korba [-]

ŽK: 71. S. Hřebeček .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Musil Jiří - HURYCH Jan, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.