1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

31.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štědronský vystřelil Štěchovicím tři body z Tábora


Branky


0

Pohledný zápas se odehrál v Táboře, kam ke svému poslednímu venkovnímu zápasu zamířily Štěchovice. Proti sestupujícímu béčku Táborska odehrály vyrovnaný zápas, na jehož konci ale rozhodla kvalita i střídající Štědronský, který dvěma góly rozhodl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól Turka

Úvodní šanci si hosté vypracovali během prvních vteřin zápasu, Batka se snažil najít lépe postaveného Vernera, před kterým jeden z domácích hráčů stačil zakročit. Poté se kopaly dva rohové kopy a po tom druhém šli hosté do vedení. Košatův centr do vápna si nešťastně srazil za záda Blažka Lukáš Turek – 0:1. Po čtvrt hodině hry našel Verner lépe postaveného Hřebečka, ale ten zamířil nad bránu. Nečekaně mohl ohrozit Blažka i Kučera, když se k němu odrazil balon od Busty, ale nestihl soupeřova gólmana více prověřit.

 

Pořádně dalo Táborsko o sobě vědět v 19. minutě, poskytnuté výhody využil k zakončení Novák, jehož razantní střelu pod břevno Soukup bravurně vyboxoval. Později se domácí opět dostali do šance, ale chaotické situace nevyužil jak Kostka, tak Mácha. Zvýšit vedení mohl ve 33. minutě Verner, jenže jeho akrobatické zakončení po centru Košaty domácí gólman stihl vyrazit. Následně to opět zkusil Novák, opět mířil pod břevno, ale na Soukupa ani ve druhé šanci nevyzrál. Zbylé minuty prvního poločasu nabídly šance na obou stranách, ale bez výraznějšího vzruchu.

Štědronský exceloval

Do druhého poločasu nastoupil v domácí bráně náhradní gólman Hňup a řádně si zachytal. V 53. minutě našel Švejda ve vápně Jakobovského a Hňup musel na dva pokusy krotit jedovaté zakončení. Pár vteřin poté se zakončení ujal sám Švejda, který po centru Busty obešel Týnavského, ale Hňupa nepřekonal. Uteklo dalších pár vteřin a Hřebeček našel Jakobovského, který ani druhý pokus nedostal za záda střídajícího gólmana. Následovalo dvojité střídání a po něm v 57. minutě vyrovnání, rychlou akci domácích zakončil za záda Soukupa Vojtěch Kostka, který využil skvělého centru Máchy – 1:1.

 

Přesně deset minut poté mohlo být skóre otočeno, Turek totiž zamířil celkem osamocený na Soukupa, jenže s jeho přispěním trefil pouze tyč. S blížícím se koncem se ani jeden z týmů neuchýlil k bránění stavu a v 79. minutě šly do vedení opět Štěchovice, Grobár neubránil Švejdu, který tak odcentroval do vápna na Matěje Štědronského a Hňup poprvé kapituloval – 1:2. Tři minuty na to vyslal Košata skvělou přihrávku na nabíhajícího Matěje Štědronského a zimní akvizice hostů potvrdila svůj talent druhým gólem v zápase – 1:3. Zbývajících sedm minut už se pouze dohrávalo.

 

Zdroj článku: oficiální web Štěchovic (www.fotbalstechovice.cz)

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu



Povltavská Fotbalová Akademie
Michal Kunc (klubový redaktor): „Zápasu v Táboře jsem se obával. Prohra v Benátkách totiž nebyla příjemná, a jelikož ani není o co hrát, bál jsem se, že bychom mohli prohrát i se sestupujícím béčkem Táborska. Mladíci v bílo-modré kombinaci hráli aktivně, touha prosadit se do áčka je jistě hnala kupředu a zejména takový Grobár, Novák či Kostka byli dost nebezpeční. Hrál se vyrovnaný zápas, naši kluci jsou již docela unavení, ale dokázali se vybičovat. Rozhodlo posledních patnáct minut, ve kterých se dvakrát prosadil Štědronský. Skoro celé jaro vynechal kvůli zranění prstu na ruce a teprve v tomto zápase nám ukázal, jaký v něm dřímá talent. Oba góly byly krásné. Po zásluze to byl nejlepší hráč zápasu.“



Sestavy


FC MAS Táborsko B
M. Blažek [-] (46. F. Hňup [-] ) - V. Týnavský [-] , M. Mácha [-] , J. Suchan [-] , V. Kostka [-] , M. Novák [-] , J. Chotovinský [-] , F. Bakule [-] (56. J. Víteček [-] ) , J. Škarda [-] , M. Grobár [-] (80. M. Drs [-] ) , L. Turek [-] (83. P. Sazma [-] )

Povltavská Fotbalová Akademie
M. Soukup [-] - M. Verner [-] (56. Š. Maruš [-] ) , L. Batka [-] (30. M. Štědronský [-] ) , S. Hřebeček [-] , Š. Kučera [-] , T. Pavlík [-] , J. Košata [-] , M. Švejda [-] , F. Busta [-] , L. Maršálek [-] , L. Jakobovský [-]

Počet diváků: 118. Rozhodčí: Paták Viktor - DUDA Miroslav, CIHLÁŘ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.